Wat kost het eigenlijk ?

Homepage | Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies

Wat kost een uitvaart

Documentatie & offertes op maat aanvragen

snel offerte begrafenis

Een dierbare is overleden, soms zie je het aankomen en heb je tijd om het naderende einde te accepteren en heb je nog alles kunnen zeggen wat je wilde, soms komt de dood plotseling en onverwacht. Je bent in de rouw en een scala aan gevoelens en emoties gieren door je lichaam. Iedereen rouwt op zijn eigen manier maar het heeft altijd (veel) tijd, ruimte en aandacht nodig. Als een dierbare net is overleden, verkeren de nabestaanden vaak in een roes en komt de klap later. Er moet namelijk heel veel geregeld worden, beslissingen over de uitvaart worden genomen, administratieve zaken moet worden afgehandeld etc.

Allereerst moet de afweging gemaakt worden of de overledene begraven of gecremeerd gaat worden. Soms is die keuze niet al te moeilijk vanwege religie of traditie of doordat de overledene zijn of haar wensen vooraf al kenbaar heeft gemaakt. Maar wat als dat niet het geval is?

Een graf is voor veel mensen een tastbaar iets; er is een plek waar ze naar toe kunnen gaan om hun dierbare te bezoeken en te gedenken. En dat kan dus troost bieden. Andere mensen daarentegen hebben niks met een graf en vinden het fijn om de as van de overledene in een urn op een voor hen dierbare plek te bewaren. De as kan ook (gedeeltelijk) verstrooid worden. Zij zullen dus kiezen voor een crematie. Een crematie is ook hygiënisch en weersonafhankelijk. Daarnaast moet je er ook rekening mee houden dat een begrafenis duurder is dan een crematie.

Maar de keuze begraven of cremeren is niet de enige beslissing die genomen moet worden, want er moeten nog veel meer keuzes gemaakt worden. En aan alles hangt een prijskaartje, dus hou wel het budget in oogschouw.

Maak uw keuze

Wat kost een begrafenis Het overlijden van een persoon gaat gepaard met veel verdriet, maar ook met veel keuzes omtrent d...

Wat kost een doodskist De traditie om een overledene is een grafkist te begraven stamt al vanuit de tijd van de Egyptena...

Wat kost een crematie Een menselijk lichaam dat gecremeerd wordt, heeft ongeveer 1,5 uur nodig om te verbranden. De as ...

Wat kost een uitvaart Een dierbare is overleden, soms zie je het aankomen en heb je tijd om het naderende einde te acce...

Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld:

Kosten uitvaart

Zoals gezegd is de prijs voor een uitvaart heel sterk afhankelijk van wat u allemaal wenst. Als er sprake is van een uitvaartverzekering let er dan goed op wat er allemaal gedekt is en wat niet. Want u moet toch rekening mee houden dat een gemiddelde uitvaart al gauw tussen de € 6.500,- en € 7.000,- kost.

Een basis uitvaart, waarbij dus alleen de uitvaart geregeld wordt alsmede het bezorgen van de kist en de laatste verzorging van de overledene kost rond de € 2.000,-

Documentatie & offertes op maat aanvragen

snel offerte crematie
WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?
Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een crematie exact kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende uitvaartondernemingen direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Let op ! svp formulier compleet invullen

Het is van wezenlijk belang dat u het onderstaande formulier compleet en zorgvuldig invult. Bij regio kunt u bijvoorbeeld niet 'weet ik niet' invullen. Ook indien contactgegevens niet compleet of correct worden ingevuld, zullen onze partners (uitvaartondernemingen) geen vrijblijvende prijsopgaves uit kunnen brengen.

Populaire onderwerpen

Wat kost een stratenmaker ?Bent u benieuwd naar de kosten van een sierbestrating, het herbestraten van uw terras inclusief voorbereidend grondwerk ? Check hier dan het kostenoverzicht van de stratenmaker...Wat kost een stratenmaker ?Wat kosten zonnepanelen ?Veel informatie over de werking van zonnepanelen, systemen, eisen en bovenal wat het u gaat kosten, wat het u aan energiekosten jaarlijks bespaart en de subsidies die u kunt ontvangen.Wat kosten zonnepanelen ?Wat kost asbest verwijderen ?Hoe herkent u asbest, welke regels moet u volgen en bovenal...wat zijn de kosten indien u asbest laat verwijderen (met subsidie 2013 & 2014)Wat kost asbest verwijderen ?Wat kosten kozijnen ?Een van de meest concurrerende markten is die van de kozijnen. Of u nu houten, aluminium of de goedkoopste variant, kunststof kozijnen, neemt. U doet er verstandig aan prijzen te vergelijken. Lees hier verder...Wat kosten kozijnen ?Wat kost een verhuizing ?Zelf verhuizen of laten verhuizen ? Lees hier het kostenoverzicht en neem dan een beslissing...Wat kost een verhuizing ?Wat kost een alarm ?Wat zijn de belangrijkste elementen die de kostprijs van een alarminstallatie voor een woning bepalen en waar moet u grofweg aan denken qua kosten., Lees hier verder...Wat kost een alarm ?BinnenhuisarchitectInformatie over de binnenhuisarchitect en de kosten daarvanBinnenhuisarchitectWat kost een begrafenis ?Een begrafenis een kostbare aangelegenheid waarin vele verborgen kosten zitten. Op deze pagina informeren wij u over de belangrijke onderdelen van het kostenplaatje.Wat kost een begrafenis ?Wat kost ongediertebestrijding ?Boktorren, wespen, ratten en muizen: het bestrijden daarvan is een specialistische klus. Lees hier verder over de kosten van ongediertebestrijding.Wat kost ongediertebestrijding ?Wat kost vochtbestrijding ?Vocht, de grootste vijand van elk gebouw. Optrekkend vocht, doorslaand vocht, lekkages, kelderproblemen etc. De gevolgen kunnen enorm zijn en de kosten ook. Lees hier verder over de kosten van vochtbestrijding.Wat kost vochtbestrijding ?Wat kost een dakdekker ?Alles over bitumen dakbedekking, rieten dakbedekking, kunststof dakbedekking, platte en hellende daken en de kosten van alles. Lees hier verder...Wat kost een dakdekker ?

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken
Copyright Cleveryards BV | Alle rechten voorbehouden | kvk nr 51798093