Wat kost het eigenlijk ?

Homepage | Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies

Wat kost een rijles

Tot de branche auto- en motorrijscholen worden gerekend bedrijven die zich bezig houden met het verzorgen van verkeersopleidingen voor personenauto, motor en bedrijfsauto. Over het algemeen is sprake van kleinschalige bedrijven. Daarnaast zijn er nog de zogenaamde verkeersscholen. Dit zijn de grotere bedrijven met een breed aanbod aan opleidingen voor het behalen van alle rijbewijzen en diploma's. (bron:Rabobank Cijfers & Trends, maart 2011)

Nederland behoort tot één van de veiligste landen ter wereld als het gaat om verkeersveiligheid. Toch blijft elk ongeluk in het verkeer er één teveel. De regels voor alcohol en drugs in het verkeer worden daarom aangescherpt, examens worden verzwaard en krijgen beroepschauffeurs en rij-instructeurs te maken met verplichte nascholing.

Een eigen auto (of eigen vervoer) staat garant voor een stuk onafhankelijkheid wat voor veel mensen een héél belangrijk item is. Dat is dan ook veelal de reden dan mensen ondanks de recessie toch vaak hun rijbewijs willen gaan halen. Daarnaast vinden veel mensen het openbaar vervoer niet altijd even geweldig. Stations of haltes zijn niet altijd in de buurt, dus dan moet je alsnog met de fiets of lopend er naar toe. Tevens ben je gebonden aan vaste vertrektijden en gemist is gemist en moet je wachten op de volgende. Tel daar de vertragingen, volgepakte bussen/treinen en eventuele stakingen bij op en de wens om een eigen auto te hebben is geboren. Maar bij het uitkiezen van de rijschool wordt er dus wel goed gelet op de prijs van de rijlessen. Met name jongeren oriënteren zich op de markt via internet. Naast de prijs is natuurlijk ook het slagingspercentage van belang.

De prijs van de rijlessen varieert per regio en je moet goed opletten wat de rijscholen aanbieden. Duurt 1 les 45, 50 of 60 minuten? Daarnaast verschilt het per leerling hoeveel rijlessen iemand nodig heeft. Normaalgesproken moet je met zo'n 35 tot 40 lesuren je personenautorijbewijs kunnen halen. Tarieven voor 60 minuten rijles lopen uiteen van € 26,- tot € 47,- met een gemiddelde van € 38,-.

Maar let op! Prijs zegt niet alles....dat je veilig leert autorijden is minstens net zo belangrijk.

Populaire onderwerpen

Wat kost een stratenmaker ?Bent u benieuwd naar de kosten van een sierbestrating, het herbestraten van uw terras inclusief voorbereidend grondwerk ? Check hier dan het kostenoverzicht van de stratenmaker...Wat kost een stratenmaker ?Wat kosten zonnepanelen ?Veel informatie over de werking van zonnepanelen, systemen, eisen en bovenal wat het u gaat kosten, wat het u aan energiekosten jaarlijks bespaart en de subsidies die u kunt ontvangen.Wat kosten zonnepanelen ?Wat kost asbest verwijderen ?Hoe herkent u asbest, welke regels moet u volgen en bovenal...wat zijn de kosten indien u asbest laat verwijderen (met subsidie 2013 & 2014)Wat kost asbest verwijderen ?Wat kosten kozijnen ?Een van de meest concurrerende markten is die van de kozijnen. Of u nu houten, aluminium of de goedkoopste variant, kunststof kozijnen, neemt. U doet er verstandig aan prijzen te vergelijken. Lees hier verder...Wat kosten kozijnen ?Wat kost een verhuizing ?Zelf verhuizen of laten verhuizen ? Lees hier het kostenoverzicht en neem dan een beslissing...Wat kost een verhuizing ?Wat kost een alarm ?Wat zijn de belangrijkste elementen die de kostprijs van een alarminstallatie voor een woning bepalen en waar moet u grofweg aan denken qua kosten., Lees hier verder...Wat kost een alarm ?BinnenhuisarchitectInformatie over de binnenhuisarchitect en de kosten daarvanBinnenhuisarchitectWat kost een begrafenis ?Een begrafenis een kostbare aangelegenheid waarin vele verborgen kosten zitten. Op deze pagina informeren wij u over de belangrijke onderdelen van het kostenplaatje.Wat kost een begrafenis ?Wat kost ongediertebestrijding ?Boktorren, wespen, ratten en muizen: het bestrijden daarvan is een specialistische klus. Lees hier verder over de kosten van ongediertebestrijding.Wat kost ongediertebestrijding ?Wat kost vochtbestrijding ?Vocht, de grootste vijand van elk gebouw. Optrekkend vocht, doorslaand vocht, lekkages, kelderproblemen etc. De gevolgen kunnen enorm zijn en de kosten ook. Lees hier verder over de kosten van vochtbestrijding.Wat kost vochtbestrijding ?Wat kost een dakdekker ?Alles over bitumen dakbedekking, rieten dakbedekking, kunststof dakbedekking, platte en hellende daken en de kosten van alles. Lees hier verder...Wat kost een dakdekker ?

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken
Copyright Cleveryards BV | Alle rechten voorbehouden | kvk nr 51798093