Wat kost het eigenlijk ?

Homepage | Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies

Wat kost een alarm ?

ATTENTIE : LAAG BTW TARIEF (6% i.p.v. 21%)

Op 28 februari 2013 is conform BLKB/2013/305M besloten dat er een VERLAAGD BTW TARIEF wordt geheven op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen. Deze regeling is ingegaan per 1 maart 2013 en duurt tot 31 december 2014. Dit betekent voor zowel partikulieren als ondernemingen een forse besparing op de arbeidskosten. In plaats van 21% worden werkzaamheden met slechts 6% btw belast. In feite een subsidiëring van 15% ! OOK DE INSTALLATIE VAN ALARMSYSTEMEN VALT ONDER DEZE SUBSIDIEREGELING!

Modern bedieningspaneel voor alarmsysteem

Wat kost een goed alarm?

Bent u op zoek naar een alarm en bent u benieuwd wat dat kost ? De kosten van een alarm hangen uiteraard sterk af van de functies die u wenst, maar daarnaast van de communicatievorm (draadloos of bedraad) en bijvoorbeeld de sensoren waar u gebruik van wilt maken. We lopen de verschillende belangrijke factoren langs, zodat u zelf goed in kunt schatten wat het kost om een alarm aan te (laten) brengen.

Doel van het alarm

Denk allereerst na over het doel van uw alarm, wanneer u graag wilt weten wat het kost. Geef voldoende geld uit aan uw eigen veiligheid, al betekent dit niet dat u het meest professionele alarmsysteem hoeft te installeren. Heeft u bijvoorbeeld al goede sloten en andere preventiemiddelen zitten? Dan kunt u dat bijvoorbeeld uitbreiden met een elektronisch alarmsysteem. Houd er echter rekening mee dat de pure aanwezigheid van raam- en deurstickers wonderen kan doen, net als een zichtbare buitensirene. Wat een alarm kost hangt daarom sterk af van het doel dat u heeft. Wilt u indringers alleen maar afschrikken? Of wilt u daadwerkelijk beelden vastleggen en direct in actie kunnen komen?

Bewegingssensor (DRAADLOOS)

Wat kost een draadloos of bedraad alarm?

Als u wilt weten wat een alarm kost is het bovendien verstandig om na te denken over een bedraad of een draadloos systeem. De draadloze systemen maken doorgaans gebruik van de 868MHz frequentie, waardoor ze vrij van storingen en betrouwbaar zijn. Bij sabotage wordt hier melding van gemaakt en de installatie is ontzettend eenvoudig. Houd er rekening mee dat u de batterijen in de elementen na verloop van tijd dient te vervangen. Dient u als bedrijf aan de NCP klasse 3 te voldoen? Dan heeft u alleen de keuze uit bedrade systemen. Als particulier heeft u doorgaans voldoende aan de draadloze NCP klasse 2 systemen.

Documentatie & offertes op maat aanvragen

snel offerte alarm

Sensoren en bediening

U kunt een eventuele inbraak of andere problemen op verschillende manieren detecteren. Maak bijvoorbeeld gebruik van bewegingsmelders, magneetcontacten en glasbreuksensoren. Daarnaast kunt u werken met rookmelders, waterdetectoren, diverse gasdetectoren en eventueel camera’s. Ga na welke elementen u nodig heeft, aangezien u de vraag wat een alarm kost daarmee steeds een stukje beter kunt beantwoorden. Ga na welke ramen, deuren of ruimten een risico vormen en ga daar op zoek naar een adequate beveiliging.

Brandmelder gekoppeld aan alarmsysteem & meldkamer

Bediening van het systeem

Met het oog op de kosten van een alarmsysteem is het verder interessant om eens goed te kijken naar de manier van bedienen. Wilt u gebruik maken van een bedieningspaneel, eventueel met een persoonlijke code? Of wilt u het systeem aan de andere kant met een afstandsbediening kunnen bedienen? Verder zijn er bijvoorbeeld paniekknoppen beschikbaar, waarmee u er direct voor kunt zorgen dat het alarm in werking treedt. Een afstandsbediening is over het algemeen een stuk duurder dan het reguliere bedieningspaneel, maar brengt aan de andere kant meer gemak met zich mee.

 

Zelf installeren of laten doen

Uiteraard kunt u besluiten om het alarm zelf installeren, om op die manier gemakkelijk tot een paar honderd euro te besparen. Hang de verschillende detectoren of camera’s op en gebruik de software om het geheel te installeren. Houd er rekening mee dat een professionele installateur u kan adviseren over de te plaatsen elementen en de locatie hiervan. Plaats de bekende stickers die aangeven dat u een alarm heeft zitten bij de deur, maar kies bovendien een geschikte locatie voor een eventuele schijnwerper die u wenst te gebruiken.

Wat kost een telefonische melding?

Wat een alarm kost hangt tenslotte af van de manier waarop u de meldingen door wilt laten komen. U kunt uzelf op de hoogte laten brengen via een telefoontje of een SMS naar uw telefoon. Wilt u dat ook de meldkamer direct op de hoogte is van de melding? Dan dient u daar een abonnement voor af te sluiten, waardoor de totale kosten voor het alarm hoger uit zullen vallen. U moet dan denken aan circa € 250,- op jaarbasis.

Een alarmsysteem biedt uw gezin veiligheid

Online alarmsysteem kopen

Wilt u zelf een alarm kopen en bent u daarom benieuwd wat dat kost? Ga uit van een basisbedrag van ongeveer € 500,- , wanneer u een aantal detectoren en een centrale aan wenst te schaffen. Wilt u daarnaast gebruik maken van (professionele) camera’s ? Dan loopt het bedrag gemakkelijk op tot € 700,- of meer. Houd bovendien rekening met de eventuele kosten van een abonnement bij een meldkamer, aangezien deze maandelijks terug zullen komen. Het alarm kost online in ieder geval altijd iets minder dan in de verschillende fysieke winkels, waardoor het altijd verstandig is om uw aankoop via het internet te doen.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?
Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een alarmsysteem (met subsidie) u zou kosten ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende alarminstallatiebedrijven direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?
Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt
U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

ATTENTIE : LAAG BTW TARIEF 6% i.p.v. 21% !

Op 28 februari 2013 is conform BLKB/2013/305M besloten dat er een VERLAAGD BTW TARIEF wordt geheven op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen. Deze regeling is ingegaan per 1 maart 2013 en duurt tot 31 december 2014. Dit betekent voor zowel partikulieren als ondernemingen een forse besparing op de arbeidskosten. In plaats van 21% worden werkzaamheden met slechts 6% btw belast. In feite een subsidiëring van 15% ! OOK DE INSTALLATIE VAN ALARMSYSTEMEN VALT ONDER DEZE SUBSIDIEREGELING!

 

Welke werkzaamheden vallen onder het lage tarief:

Documentatie & offertes op maat aanvragen

snel offerte alarm

Populaire onderwerpen

Wat kost een stratenmaker ?Bent u benieuwd naar de kosten van een sierbestrating, het herbestraten van uw terras inclusief voorbereidend grondwerk ? Check hier dan het kostenoverzicht van de stratenmaker...Wat kost een stratenmaker ?Wat kosten zonnepanelen ?Veel informatie over de werking van zonnepanelen, systemen, eisen en bovenal wat het u gaat kosten, wat het u aan energiekosten jaarlijks bespaart en de subsidies die u kunt ontvangen.Wat kosten zonnepanelen ?Wat kost asbest verwijderen ?Hoe herkent u asbest, welke regels moet u volgen en bovenal...wat zijn de kosten indien u asbest laat verwijderen (met subsidie 2013 & 2014)Wat kost asbest verwijderen ?Wat kosten kozijnen ?Een van de meest concurrerende markten is die van de kozijnen. Of u nu houten, aluminium of de goedkoopste variant, kunststof kozijnen, neemt. U doet er verstandig aan prijzen te vergelijken. Lees hier verder...Wat kosten kozijnen ?Wat kost een verhuizing ?Zelf verhuizen of laten verhuizen ? Lees hier het kostenoverzicht en neem dan een beslissing...Wat kost een verhuizing ?Wat kost een alarm ?Wat zijn de belangrijkste elementen die de kostprijs van een alarminstallatie voor een woning bepalen en waar moet u grofweg aan denken qua kosten., Lees hier verder...Wat kost een alarm ?BinnenhuisarchitectInformatie over de binnenhuisarchitect en de kosten daarvanBinnenhuisarchitectWat kost een begrafenis ?Een begrafenis een kostbare aangelegenheid waarin vele verborgen kosten zitten. Op deze pagina informeren wij u over de belangrijke onderdelen van het kostenplaatje.Wat kost een begrafenis ?Wat kost ongediertebestrijding ?Boktorren, wespen, ratten en muizen: het bestrijden daarvan is een specialistische klus. Lees hier verder over de kosten van ongediertebestrijding.Wat kost ongediertebestrijding ?Wat kost vochtbestrijding ?Vocht, de grootste vijand van elk gebouw. Optrekkend vocht, doorslaand vocht, lekkages, kelderproblemen etc. De gevolgen kunnen enorm zijn en de kosten ook. Lees hier verder over de kosten van vochtbestrijding.Wat kost vochtbestrijding ?Wat kost een dakdekker ?Alles over bitumen dakbedekking, rieten dakbedekking, kunststof dakbedekking, platte en hellende daken en de kosten van alles. Lees hier verder...Wat kost een dakdekker ?

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken
Copyright Cleveryards BV | Alle rechten voorbehouden | kvk nr 51798093