Selecteer een pagina

Privacy & Cookies

Meer informatie over uw privacy en cookie informatie

Inleiding

Indien u surft op het wereld wijde web en een website bezoekt dan dient een website te voldoen aan bepaalde eisen en wetten, zowel op Nederlands als op Europees niveau. Deze wetten hebben als primair doel uw privacy te beschermen. Op deze pagina lichten wij toe welke wetten van toepassing zijn op deze website en hoe wij (Cleveryards BV) hieraan voldoen.

Inzake de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

In Nederland wordt de privacy van persoonlijke gegevens geregeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Hierin wordt geregeld onder welke voorwaarden persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Cleveryards BV exploiteert en beheert de website www.wat-kost-het.nl en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een Iframe waarbij u rechtstreeks offertes aanvraagt bij onze partners die deze offerte-aanvragen aanbieden bij aangesloten bedrijven direct bij u in de regio. Uw persoonlijke gegevens worden niet door ons geregistreerd, maar komen direct bij onze partners terecht.

Aanvragen van offertes

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij aangesloten partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. De offerteaanvragen worden door onze partner per email doorgestuurd naar aangesloten partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen.

Bescherming persoonsgegevens

Onze partner garandeert dat men heel zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaat. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden naast uiteraard de bedrijven waarbij u een offerte aanvraagt. Onze partner heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen u een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die u achterlaat en de verwerking ervan.

Inzage gegevens en contactgegevens

Gebruikers van wat-kost-het.nl hebben het recht hun gegevens in te zien en zo nodig te laten corrigeren. Heeft u vragen en of opmerkingen over het privacy beleid? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Inzake de Cookiewetgeving

Op 5 juni 2012 is de nieuwe Telecommunicatiewetgeving in werking getreden waarmee artikel 11.7a (hierna te noemen çookiebepaling’) wordt geïmplementeerd.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

 Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google analytics cookies & Google Adsense Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Ook in geval van gebruik van Google Adsense wordt gebruik gemaakt van Cookies

Lees hier hoe Google gegevens gebruikt wanneer u onze website gebruikt.

Meer over wat-kost-het.nl

Snel en gemakkelijk de kosten van een product of dienst achterhalen?

Op deze website vindt u een scala aan prijsindicaties voor de meest uiteenlopende produkten of diensten. Overzichtelijk gerangschikt en wekelijks bijgewerkt met nieuwe kostenoverzichten.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80 % van internetbezoekers het internet gebruikt om prijzen en kosten van diensten en produkten te achterhalen.

Wij hebben voor u reeds de meest gevraagde en voorkomende kosten en prijzen op een rijtje gezet: overzichtelijk en altijd up-to-date ! En natuurlijk worden er nieuwe overzichten toegevoegd. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend offertes op maat aan te vragen bij aangesloten partners zowel in als buiten uw eigen regio. Zo weet u dat u nooit teveel gaat betalen, want prijzen vergelijken = altijd geld besparen.

Door de bovenste navigatiebalk te gebruiken kunt u snel naar het gewenste overzicht gaan of u kunt een zoekopdracht geven in het zoekvenster rechtsboven of een keuze maken uit de onderwerpen hieronder.

De voordelen van wat-kost-het.nl

Wat heeft u aan deze website en hoe kunt u er zelf een voordeel mee halen ?

slider

slide2

  • Voordelen wat-kost-het.nl

    • volledig gratis
    • uitgebreide kostenbegrotingen
    • actuele kostenoverzichten
    • veel relevante informatie en tips
    • snel kosten inzichtelijk krijgen
    • offerte aanvragen niet nodig
    • offerte aanvragen kan wel
    • gratis uw kostenvragen indienen
    • wekelijkse updates

Hoe kunt u de gewenste informatie vinden ?

Eenvoudig uw gewenste kostenoverzichten vinden én eventueel offertes op maat aanvragen
N

U bent benieuwd naar de kosten van iets ?

U bent bijvoorbeeld van plan te gaan verbouwen en bent benieuwd naar de kosten daarvan?

N

Up to date kostenoverzichten

Met meer dan 350 actuele kostenoverzichten kunt u eenvoudig een eigen begroting samenstellen.

N

Kies uw dienst

In bovenstaande navigatiebalk, via onderstaand categorie-overzicht kunt u zoeken naar uw product of dienst.

N

Exacte prijs weten ?

Wilt u voor 100% zeker zijn wat de kosten voor u zijn? Dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij partners van wat-kost-het.nl. Simpel aanvragen en snel zekerheid!

Hoe worden de kostenoverzichten samengesteld ?

Hoe wij door objectief en gedegen onderzoek gemiddelde en indicatieve prijzen bepalen.

Hoe worden de kostenoverzichten bepaald ? 

Het team van wat-kost-het.nl volgt een vaste procedure bij het bepalen van de kosten, namelijk:

  • het analyseren van de vraag
  • op basis van de analyse een onderverdeling maken van soorten kosten
  • het uitvoeren van deskresearch (boeken en internet) per kostenpost
  • contact opnemen met diverse relevante gerenommeerde bedrijven voor een vrijblijvende offerte
  • op basis van de beschikbare informatie een helder up-to-date overzicht samenstellen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?