Selecteer een pagina

Privacy & Cookies

Meer informatie over uw privacy en cookie informatie

Privacyverklaring Cleveryards BV

Wanneer u gebruik maakt van onze website en bijvoorbeeld offertes aanvraagt, dan wilt u vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. In deze privacyverklaring wordt precies uitgelegd welke persoonlijke gegevens we verwerken, met welk doel we ze gebruiken, hoe we die persoonlijke gegevens precies verwerken en welke rechten u heeft.

Onze privacyverklaring is gebaseerd op de meest recente Nederlands en Europese Wetgeving op dat gebied, de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke van kracht werd op 25 mei 2018.

Kortom, op deze pagina kunt u in duidelijke taal lezen hoe  wij – Cleveryards BV – omgaan met uw persoonsgegevens op deze website.

Allereerst: wie zijn wij?

Deze website wordt beheerd en geëxploiteerd door Cleveryards BV, een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van online informatie over onder meer allerlei bouw- en verbouwonderwerpen. Op de websites van Cleveryards BV kunt u niet alleen informatie vinden, maar u kunt ook online offertes aanvragen.

Onze gegevens zijn:

  • Cleveryards BV
  • Aston Martinlaan 56
  • 3261 NB Oud-Beijerland
  • KvK-nr 51798093
  • info@cleveryards.nl

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen u graag met uw vragen. U kunt contact opnemen met ons via bovenstaand e-mail adres.

Het online aanvragen van offertes

Cleveryards BV exploiteert en beheert deze website en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een online offerteaanvraag formulier. Dit online offerteaanvraag formulier is niet van Cleveryards BV, maar van één van onze partners. Hun online offerteaanvraag formulier wordt op onze website weergegeven via een zogenaamd Iframe.

Een Iframe is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen. Het offerteaanvraagformulier is dus in feite een stukje website van één van onze partners (zie het volgende artikel). Het formulier dat u invult, vult u in feite in op de website van één van onze partners. Wij krijgen daarom niet de beschikking over uw persoonsgegevens.

Het online formulier met uw persoonsgegevens wordt door onze partner in behandeling genomen. Na een controle op de juistheid en compleetheid van de gegevens verstrekken zij uw gegevens aan maximaal 4 tot 6 gespecialiseerde bedrijven die u op basis van uw offerteaanvraag formulier een  gratis en volstrekt vrijblijvende offerte zullen aanbieden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de procedures van onze partners alsmede zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de offertes die u zult ontvangen via de bij hen aangesloten bedrijven. (zie verder onze disclaimer).

 Partners

Cleveryards BV werkt samen met enkele grote landelijk werkende partners zoals Solvari BV, Skydreams BV en Valideas. Deze marketingbedrijven verwerken uw persoonsgegevens en dragen zorg voor de overdracht aan het netwerk van uitvoerende bedrijven dat bij hen is aangesloten. Het formulier dat op deze website is geplaatst is van Valideas. Meer informatie over het privacybeleid van Valideas vindt u op www.valideas.nl/privacy.

Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Wij verwerken geen persoonsgegevens van u. Uw aanvraag en persoonsgegevens worden – middels het Iframe – rechtstreeks verzonden aan onze partner. Cleveryards BV krijgt niet de inzage of beschikking over uw persoonsgegevens. Wel krijgt Cleveryards BV een offerteaanvraag-bevestiging, zonder de persoonsgegevens of specifieke informatie over de aanvraag. Deze offerteaanvraag-bevestiging verwijderen wij binnen 3 maanden van onze beveiligde database.

Inzake bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers en offerte-aanvragers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogden, echter kunnen wij niet controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Ons advies aan ouders of voogden is om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

Uw recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

U heeft recht op inzage van uw persoonsgegevens die u via het Iframe in het formulier hebt ingevuld. Daarnaast mag u de persoonsgegevens wijzigen of laten verwijderen. Door ons een e-mail te sturen via info@cleveryards.nl zullen wij u in contact brengen met de betreffende marketingpartner.

Geldigheid privacyverklaring

De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van onze afnemers of van de bij hen aangesloten bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u het niet eens met de wijze waarop wij of onze partners omgaan met uw persoonsgegevens? Dan kunt u een klacht indienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e- mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Cookies verwijderen en uitschakelen

Heeft u de behoefte om cookies uit te schakelen of te verwijderen? Dat kunt u instellen via uw browser.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Dan kunt u via info@cleveryards.nl contact met ons opnemen. Wij zullen dan binnen enkele werkdagen op uw bericht reageren. Uw bericht wordt binnen 30 dagen verwijderd. Uw gegevens zullen met niemand gedeeld worden.

Geldigheid privacyverklaring

De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen.

Kan deze privacyverklaring wijzigen?

Ja, wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen. Wij adviseren u daarom de privacyverklaring te bekijken elke keer indien u gebruik maakt van deze website.

Datum laatste wijziging:

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Meer over wat-kost-het.nl

Snel en gemakkelijk de kosten van een product of dienst achterhalen?

Op deze website vindt u een scala aan prijsindicaties voor de meest uiteenlopende produkten of diensten. Overzichtelijk gerangschikt en wekelijks bijgewerkt met nieuwe kostenoverzichten.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80 % van internetbezoekers het internet gebruikt om prijzen en kosten van diensten en produkten te achterhalen.

Wij hebben voor u reeds de meest gevraagde en voorkomende kosten en prijzen op een rijtje gezet: overzichtelijk en altijd up-to-date ! En natuurlijk worden er nieuwe overzichten toegevoegd. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend offertes op maat aan te vragen bij aangesloten partners zowel in als buiten uw eigen regio. Zo weet u dat u nooit teveel gaat betalen, want prijzen vergelijken = altijd geld besparen.

Door de bovenste navigatiebalk te gebruiken kunt u snel naar het gewenste overzicht gaan of u kunt een zoekopdracht geven in het zoekvenster rechtsboven of een keuze maken uit de onderwerpen hieronder.

De voordelen van wat-kost-het.nl

Wat heeft u aan deze website en hoe kunt u er zelf een voordeel mee halen ?

slider

slide2

  • Voordelen wat-kost-het.nl

    • volledig gratis
    • uitgebreide kostenbegrotingen
    • actuele kostenoverzichten
    • veel relevante informatie en tips
    • snel kosten inzichtelijk krijgen
    • offerte aanvragen niet nodig
    • offerte aanvragen kan wel
    • gratis uw kostenvragen indienen
    • wekelijkse updates

Hoe kunt u de gewenste informatie vinden ?

Eenvoudig uw gewenste kostenoverzichten vinden én eventueel offertes op maat aanvragen

N

U bent benieuwd naar de kosten van iets ?

U bent bijvoorbeeld van plan te gaan verbouwen en bent benieuwd naar de kosten daarvan?

N

Up to date kostenoverzichten

Met meer dan 350 actuele kostenoverzichten kunt u eenvoudig een eigen begroting samenstellen.

N

Kies uw dienst

In bovenstaande navigatiebalk, via onderstaand categorie-overzicht kunt u zoeken naar uw product of dienst.

N

Exacte prijs weten ?

Wilt u voor 100% zeker zijn wat de kosten voor u zijn? Dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij partners van wat-kost-het.nl. Simpel aanvragen en snel zekerheid!

Hoe worden de kostenoverzichten samengesteld ?

Hoe wij door objectief en gedegen onderzoek gemiddelde en indicatieve prijzen bepalen.

Hoe worden de kostenoverzichten bepaald ? 

Het team van wat-kost-het.nl volgt een vaste procedure bij het bepalen van de kosten, namelijk:

  • het analyseren van de vraag
  • op basis van de analyse een onderverdeling maken van soorten kosten
  • het uitvoeren van deskresearch (boeken en internet) per kostenpost
  • contact opnemen met diverse relevante gerenommeerde bedrijven voor een vrijblijvende offerte
  • op basis van de beschikbare informatie een helder up-to-date overzicht samenstellen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?