Privacy & Cookies

Meer informatie over uw privacy en cookie informatie

Privacyverklaring Cleveryards BV

Wanneer u gebruik maakt van onze website en bijvoorbeeld offertes aanvraagt, dan wilt u vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. In deze privacyverklaring wordt precies uitgelegd welke persoonlijke gegevens we verwerken, met welk doel we ze gebruiken, hoe we die persoonlijke gegevens precies verwerken en welke rechten u heeft.

Onze privacyverklaring is gebaseerd op de meest recente Nederlands en Europese Wetgeving op dat gebied, de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke van kracht werd op 25 mei 2018.

Kortom, op deze pagina kunt u in duidelijke taal lezen hoe  wij – Cleveryards BV – omgaan met uw persoonsgegevens op deze website.

Allereerst: wie zijn wij?

Deze website wordt beheerd en geëxploiteerd door Cleveryards BV, een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van online informatie over onder meer allerlei bouw- en verbouwonderwerpen. Op de websites van Cleveryards BV kunt u niet alleen informatie vinden, maar u kunt ook online offertes aanvragen.

Onze gegevens zijn:

  • Cleveryards BV
  • Aston Martinlaan 56
  • 3261 NB Oud-Beijerland
  • KvK-nr 51798093
  • info@cleveryards.nl

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen u graag met uw vragen. U kunt contact opnemen met ons via bovenstaand e-mail adres.

Het online aanvragen van offertes

Cleveryards BV exploiteert en beheert deze website en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels online offerteaanvraag formulieren.  Op deze website hanteren wij twee verschillende soorten online offerteaanvraagformulieren:

1e soort online offerte-aanvraagformulier: Een offerte-aanvraagformulier dat niet  van Cleveryards BV is, maar van één van onze partners. Hun online offerteaanvraag formulier wordt op onze website weergegeven via een zogenaamd Iframe.

Een Iframe is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen. Het offerteaanvraagformulier is dus in feite een stukje website van één van onze partners (zie het volgende artikel). Het formulier dat u invult, vult u in feite in op de website van één van onze partners. Wij krijgen daarom niet de beschikking over uw persoonsgegevens.

Het online formulier met uw persoonsgegevens wordt door onze partner in behandeling genomen. Na een controle op de juistheid en compleetheid van de gegevens verstrekken zij uw gegevens aan maximaal 4 tot 6 gespecialiseerde bedrijven die u op basis van uw offerteaanvraag formulier een  gratis en volstrekt vrijblijvende offerte zullen aanbieden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de procedures van onze partners alsmede zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de offertes die u zult ontvangen via de bij hen aangesloten bedrijven. (zie verder onze disclaimer).

 

2e soort onliune offerte-aanvraagformulier: Een offerte-aanvraagformulier dat wel van Cleveryards BV. 

Door het invullen van het formulier en het klikken op de verzendknop wordt uw offerte-aanvraag naar Cleveryards BV verzonden. Cleveryards BV zal uw aanvraag in behandeling nemen en controleren. Bij onduidelijkheden in de aanvraag zal door Cleveryards BV extra informatie worden gevraagd.

Na goedkeuring van uw offerte-aanvraagformulier zal Cleveryards BV middels een computersysteem uw offerte-aanvraag bij 1 tot maximaal 4 aangesloten vakbedrijven in uw regio aanbieden. Deze bedrijven zullen uiteindelijk aan u een offerte uitbrengen. Deze service is voor u geheel gratis en vrijblijvend.

 Partners

Cleveryards BV werkt samen met enkele grote landelijk werkende partners zoals Solvari BV, Skydreams BV, Bobex BV en Valideas. Deze marketingbedrijven verwerken uw persoonsgegevens en dragen zorg voor de overdracht aan het netwerk van uitvoerende bedrijven dat bij hen is aangesloten. 

Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u de gegevens vrijwillig aan ons hebt verstrekt. Om offertes op maat te kunnen maken hebben we een minimale hoeveelheid persoonsgegevens nodig zodat vakbedrijven aan u een offerte op maat kunnen verstrekken. Indien u gebruik maakt van onze diensten gaan we er van uit dat u dit begrijpt en de verwerking van uw persoonsgegevens goedkeurt.

 

Gegevens die we alleen verzamelen indien u een offerte-aanvraag doet

Persoonlijke gegevens

Reden

Voor- en achternaam en geslacht

We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Met een correcte voor- en achternaam is het daardoor mogelijk dat aangesloten vakbedrijven u netjes en persoonlijk kunnen aanspreken

Straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats

Deze gegevens worden gebruikt door ons computersysteem om uw aanvraag te koppelen aan vakbedrijven in uw eigen regio.

Daarnaast gebruiken vakbedrijven de adresgegevens om de offerte zo goed mogelijk af te stemmen op uw situatie.

Telefoonnummer & e-mail

Om te verifiëren dat het om een correcte aanvraag gaat, zullen wij doorgaans even telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag door te nemen.

Daarnaast zullen de meeste vakbedrijven telefonisch contact met u opnemen voor eventuele vragen of een afspraak voor inspectie te maken.

E-mail adres

De vakbedrijven hebben uw e-mail adres nodig om de gratis en vrijblijvende offerte naar te versturen. Ook voor aanvullende vragen over uw offerte-aanvraag kunnen ze eventueel gebruik maken van de e-mail.

Overige persoonsgegevens die u ons zelf verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch

Wij leveren een service als tussenpersoon voor consumenten en vakbedrijven. Om die service te optimaliseren kunnen wij extra informatie aan u vragen en deze toevoegen

Aanvraagspecifieke gegevens

Dit zijn gegevens die over het project gaan en belangrijk zijn voor een effectieve dienstverlening en offrering door vakbedrijven.

 

Gegevens die we verzamelen, ongeacht of u een offerte-aanvraag doet

Persoonlijke gegevens

Reden

Gegevens over uw activiteiten op onze website

Indien u onze website bezoekt houden wij standaard statistieken van dit bezoek bij. Voorbeelden hiervan zijn aan de pagina’s die u bezoekt, hoe lang u deze bekijkt en met welke browser u dat doet.

 

Door deze standaardstatistieken krijgen wij een redelijke indruk naar de aantrekkelijkheid van de website en het navigatiegemak. Doelstelling hiervan is om de dienstverlening beter op de wensen van bezoekers af te stemmen.

Gegevens over uw surfgedrag via verschillende websites

Hyperlinks zijn de digitale paden op het internet waarmee je van A naar B gaat. Wanneer een website een link naar ons plaatst op de eigen website en u op de link klikt dan wordt u verplaatst naar onze website.

 

In onze websitestatistieken van Google Analytics zien wij dan dat uw bezoek afkomstig is van die specifieke website.

 

Op basis van welke grondslagen verwerken wij uw persoonsgegevens

Het doel waarmee we persoonsgegevens verzamelen

Wettelijke grondslag

Uw offerte-aanvraag moeten we kunnen koppelen aan bedrijven uit uw eigen regio

Overeenkomst

We moeten u kunnen bellen of e-mailen indien nodig om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Overeenkomst

 

In geval van Iframes van derden verwerken wij geen persoonsgegevens van u. Uw aanvraag en persoonsgegevens worden – middels het Iframe – rechtstreeks verzonden aan onze partner. Cleveryards BV krijgt niet de inzage of beschikking over uw persoonsgegevens. Wel krijgt Cleveryards BV een offerteaanvraag-bevestiging, zonder de persoonsgegevens of specifieke informatie over de aanvraag. Deze offerteaanvraag-bevestiging verwijderen wij binnen 3 maanden van onze beveiligde database.

Inzake bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers en offerte-aanvragers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogden, echter kunnen wij niet controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Ons advies aan ouders of voogden is om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

Uw recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

U heeft recht op inzage van uw persoonsgegevens die u via het Iframe in het formulier hebt ingevuld. Daarnaast mag u de persoonsgegevens wijzigen of laten verwijderen. Door ons een e-mail te sturen via info@cleveryards.nl zullen wij u in contact brengen met de betreffende marketingpartner.

Geldigheid privacyverklaring

De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van onze afnemers of van de bij hen aangesloten bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u het niet eens met de wijze waarop wij of onze partners omgaan met uw persoonsgegevens? Dan kunt u een klacht indienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e- mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Cookies verwijderen en uitschakelen

Heeft u de behoefte om cookies uit te schakelen of te verwijderen? Dat kunt u instellen via uw browser.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Dan kunt u via info@cleveryards.nl contact met ons opnemen. Wij zullen dan binnen enkele werkdagen op uw bericht reageren. Uw bericht wordt binnen 30 dagen verwijderd. Uw gegevens zullen met niemand gedeeld worden.

Geldigheid privacyverklaring

De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen.

Kan deze privacyverklaring wijzigen?

Ja, wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen. Wij adviseren u daarom de privacyverklaring te bekijken elke keer indien u gebruik maakt van deze website.

Datum laatste wijziging:

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Meer over wat-kost-het.nl

Snel en gemakkelijk de kosten van een product of dienst achterhalen?

Op deze website vindt u een scala aan prijsindicaties voor de meest uiteenlopende produkten of diensten. Overzichtelijk gerangschikt en wekelijks bijgewerkt met nieuwe kostenoverzichten.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80 % van internetbezoekers het internet gebruikt om prijzen en kosten van diensten en produkten te achterhalen.

Wij hebben voor u reeds de meest gevraagde en voorkomende kosten en prijzen op een rijtje gezet: overzichtelijk en altijd up-to-date ! En natuurlijk worden er nieuwe overzichten toegevoegd. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend offertes op maat aan te vragen bij aangesloten partners zowel in als buiten uw eigen regio. Zo weet u dat u nooit teveel gaat betalen, want prijzen vergelijken = altijd geld besparen.

Door de bovenste navigatiebalk te gebruiken kunt u snel naar het gewenste overzicht gaan of u kunt een zoekopdracht geven in het zoekvenster rechtsboven of een keuze maken uit de onderwerpen hieronder.

De voordelen van wat-kost-het.nl

Wat heeft u aan deze website en hoe kunt u er zelf een voordeel mee halen ?

slider

slide2

  • Voordelen wat-kost-het.nl

    • volledig gratis
    • uitgebreide kostenbegrotingen
    • actuele kostenoverzichten
    • veel relevante informatie en tips
    • snel kosten inzichtelijk krijgen
    • offerte aanvragen niet nodig
    • offerte aanvragen kan wel
    • gratis uw kostenvragen indienen
    • wekelijkse updates

Hoe kunt u de gewenste informatie vinden ?

Eenvoudig uw gewenste kostenoverzichten vinden én eventueel offertes op maat aanvragen
N

U bent benieuwd naar de kosten van iets ?

U bent bijvoorbeeld van plan te gaan verbouwen en bent benieuwd naar de kosten daarvan?

N

Up to date kostenoverzichten

Met meer dan 350 actuele kostenoverzichten kunt u eenvoudig een eigen begroting samenstellen.

N

Kies uw dienst

In bovenstaande navigatiebalk, via onderstaand categorie-overzicht kunt u zoeken naar uw product of dienst.

N

Exacte prijs weten ?

Wilt u voor 100% zeker zijn wat de kosten voor u zijn? Dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij partners van wat-kost-het.nl. Simpel aanvragen en snel zekerheid!

Hoe worden de kostenoverzichten samengesteld ?

Hoe wij door objectief en gedegen onderzoek gemiddelde en indicatieve prijzen bepalen.

Hoe worden de kostenoverzichten bepaald ? 

Het team van wat-kost-het.nl volgt een vaste procedure bij het bepalen van de kosten, namelijk:

  • het analyseren van de vraag
  • op basis van de analyse een onderverdeling maken van soorten kosten
  • het uitvoeren van deskresearch (boeken en internet) per kostenpost
  • contact opnemen met diverse relevante gerenommeerde bedrijven voor een vrijblijvende offerte
  • op basis van de beschikbare informatie een helder up-to-date overzicht samenstellen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?
Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!
Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken
Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.
Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?