Wat kost een timmerman ?

Informatie over timmerlui en richtprijzen voor timmerwerkzaamheden.

Wat kost een timmerman ?

Klein werk en groot werk: altijd vakmanschap

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Van ruwbouw tot en met fijnafwerking

Wat kost een timmerman?

De kosten van een timmerman hangen sterk af van de kwaliteit die u wenst, maar ook het werk waar het om gaat. Het timmeren van enkele balken tegen het plafond is doorgaans goedkoper dan het maken van meubels en het is uiteraard duurder wanneer u een timmerman “wit” uit wenst te betalen, dan wanneer u dat “zwart” doet. Verder dient u rekening te houden met de kosten van de materialen en de voorrijkosten die de timmerman u waarschijnlijk in rekening zal brengen. Ga bij voorkeur op zoek naar een vakman bij u uit de buurt, aangezien u op die manier aanzienlijk op de kosten van de timmerman kunt besparen. Zorg er wel voor dat de kwaliteit voldoende is, aangezien u anders werk opgeleverd kunt krijgen waar u niet tevreden mee bent, waardoor u opnieuw kosten dient te maken.

Voorrijkosten

Voorrijkosten zijn heel gebruikelijk bij een timmerman, omdat hij of zij naar u toe dient te komen, over het algemeen met een bestelbus vol met materialen en gereedschappen. De bus is niet gratis en ook het vervoer van de materialen zou u op een andere manier geld hebben gekost. Houd er rekening mee dat een timmerman u tussen de € 25,- en € 50,- aan voorrijkosten in rekening zal brengen, afhankelijk van de afstand tot uw woning. Het is mogelijk om een totale prijs af te spreken met de timmerman, waardoor u geen last heeft van dergelijke bijkomende kosten. Houd er echter rekening mee dat de timmerman deze kosten waarschijnlijk in het totaal zal proberen te verwerken. Vraag altijd om een duidelijke specificatie, waaraan u precies kunt zien waar de verschillende kosten vandaan komen, zodat u er zeker van bent dat u niet teveel betaalt.

Materialen

Ook de materialen die de timmerman gebruikt brengen kosten met zich mee, die u dient te betalen. Koopt u de materialen zelf en gaat de timmerman hiermee aan de slag, of dient de vakman deze voor u mee te nemen en wilt u op die manier zeker zijn van de goede kwaliteit? In dat laatste geval is de kans groot dat de timmerman er een (kleine) marge op zal plaatsen, waardoor de kosten voor de materialen net wat hoger uit zullen vallen. Dat is op zich niet erg, aangezien u dan zeker bent van de goede kwaliteit en de materialen er in ieder geval zijn op het moment dat de timmerman bij u aan de slag wenst te gaan.

Ruw werk

Op het moment dat u een timmerman in wenst te huren voor ruw werk is de kans groot dat u niet meer dan enkele tientjes per uur betaalt. Een timmerman kost in dat geval ongeveer € 25,- per uur, exclusief Btw. Het ruwe werk is relatief gemakkelijk uit te voeren, waardoor de timmerman over het algemeen ook geen bijzonder hoge kwaliteit af hoeft te leveren. In principe is iedere timmerman geschikt om het werk voor u uit te voeren, waardoor de zoektocht naar een geschikte vakman niet zo moeilijk is. Houd er echter rekening mee dat een timmerman die normaal gesproken meubels maakt minder ver in het uurloon terug zal willen, dan iemand die alleen het ruwe werk doet en op die manier gewend is om veel uren te maken tegen een wat lager tarief per uur.

N

Geld besparen op timmerwerk ?

Bespaar fors geld op uw verbouwingen via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.
Timmerwerken | Wat kost een timmerman

Meubels maken

Wilt u meubels laten maken door een timmerman, bijvoorbeeld omdat u een goed idee heeft voor een tafel of een stoel? In dat geval ligt het uurtarief een stuk hoger, aangezien het hier gaat om specialistisch werk, dat niet zomaar iedere timmerman voor u uit kan voeren. Er gaat meer tijd in zitten, maar de timmerman dient daarnaast voor specifieke verbindingen van hoge kwaliteit te zorgen. De kans is groot dat u in dit geval € 50,- à € 75,- per uur betaalt, ook weer exclusief de Btw. Deze bedragen lopen wat sneller op, al krijgt u daar aan de andere kant dan ook een mooi meubel voor terug.

Wit of zwart

Uiteraard kunt u de kosten van de timmerman drukken door niet alles “wit” uit te betalen, maar houd er rekening mee dat dit niet is toegestaan. Op het moment dat u de timmerman “zwart” uitbetaalt worden hierover geen premies en belastingen voldaan, waardoor u de maatschappij als geheel schade toebrengt. U kunt het best een officiële timmerman inhuren en vragen om een nette factuur. U rekent dan “wit” af, waardoor u wel wat meer betaalt, maar u er zeker van bent dat u alles op de juiste manier af kunt handelen.

Wat kost een timmerman ?

Klein werk en groot werk: altijd vakmanschap

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Van ruwbouw tot en met fijnafwerking

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?

Handig

Via wat-kost-het.nl kunt u snel en op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de gemiddelde kosten die u voor een product of dienst kwijt bent.

Gratis en vrijblijvend

Gebruik van deze website en aanvragen van informatie en offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk en bespaar geld

Door in 1 stap offertes aan te vragen bij wel 5 partijen heeft u een goede basis om te vergelijken en eenvoudig geld te besparen.

Wie zijn wij ?

Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie.

© Wat-kost-het.nl – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer