Wat kost ongediertebestrijding ?

Het bestrijden van ratten, muizen, mollen, wespen, torren etc.

Wat kost ongediertebestrijding ?

Bestrijding van wespen, torren en allerhande andere insecten

Bestrijding van ratten en muizen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat is ongedierte?

Allereerst willen we benadrukken dat de aanwezigheid van insecten in een woning of gebouw de normaalste zaak van de wereld is. Ook de aanwezigheid van vogels en kleine dieren als ratten en muizen in tuinen kunnen als normaal beschouwd worden. Pas op het moment dat u er veel last van krijgt en het een “plaag” gaat worden, spreken we over ongedierte. Een insect of dier dat schade veroorzaakt wordt vaak gezien als ongedierte.

Ongedierte in de woning

Overlast van insecten en dieren in een woning ontstaat niet vanzelf: er is een duidelijke oorzaak die vaak te maken heeft met bijvoorbeeld vochtoverlast, achterstallig onderhoud of geen preventieve maatregelen. Vooral vochtige kruipruimtes kunnen een bron van ongedierte vormen.

Soorten ongedierte

In Nederland worden de volgende insecten en dieren vaak als ongedierte gezien: houtwormen, boktorren, motten, ratten, vlooien, muggen, zilvervisjes, pissebedden, spinnen, wespen, duiven, spreeuwen etc.

Zelf bestrijden van ongedierte

Het zelf bestrijden van ongedierte is in sommige gevallen mogelijk. De eerste stap die genomen moet worden is het analyseren van de oorzaken van de overlast. Het heeft namelijk niet veel zin om ongedierte te gaan bestrijden indien de oorzaak ook niet wordt weggenomen. Het is anders een kwestie van weken tot maanden voordat het probleem weer opnieuw de kop opsteekt. Een van de beste acties die u kunt ondernemen is het weghalen van de schuillocaties van ongedierte zoals bijvoorbeeld het verwijderen van plinten, het afsluiten van openingen van buitenaf naar de kruipruimte, het isoleren van ruimtes, het dichtpurren van allerlei openingen etc.

Afhankelijk van het soort overlast kunt u op zoek gaan naar de juiste milieuvriendelijke methodes om ongedierte te bestrijden.

Houtworm en Boktor Bestrijding

Houtwormen en boktorren zijn gevaarlijke insecten voor de integriteit van de woning. Houten onderdelen zoals steunbalken, vloeren, daken en gevelonderdelen kunnen in de loop der jaren aangetast raken door houtwormen die minuscule gaatjes maken waarin larven worden gelegd en die – na uitkomen – zich een weg vreten door houtwerk. Indien er boorzaagsel uit de gaatjes komt, zijn er levende larven aanwezig.

De larve van de boktor kunnen ook veel schade veroorzaken en hoewel de boktor zelf maar circa 14 dagen oud zal worden, duurt het maar liefst 10 jaar voordat de larve een boktor wordt. Vrouwtjes leggen na paring tot 250 eitjes in het hout en na enkele jaren zijn de larven tot wel 3 cm groot en kunnen enorm veel schade berokkenen.

Aanpak van houtworm en boktor: chemische bestrijding via injectiepluggen, een warmtebehandeling of zuurstofverwijdering.

Bestrijden insecten | Wat kost ongediertebestrijding

Schimmels & zwammenbestrijding

Schimmels en zwammen worden veroorzaakt door een combinatie van vocht en gebrek aan ventilatie. Indien u last hebt van schimmelvorming in uw woning kunt u het beste zorgen dat op die plekken het vocht wordt bestreden in combinatie met een betere ventilatie. Vrijwel alle schimmels groeien het snelst bij een relatieve vochtigheid tussen de 90% en 100%.

Voor het verwijderen van de reeds aanwezige schimmels kunt u in sommige gevallen huis-, tuin- en keukenmiddelen gebruiken die u in een bouwmarkt kunt aanschaffen. In geval van ernstiger schimmel (bijvoorbeeld schimmelvorming van vele vierkante meters op een vochtige muur of vloer, is het vaak verstandiger om een professional in te huren, met name in de wetenschap dat een schimmel sporten uitstoot die giftig zijn.

In geval van bestrijding van schimmels gaat het om het verwijderen van de schimmels door het weghalen van het aangetaste oppervlakte in combinatie met het gebruik van antischimmelchemicaliën.

Kosten hiervan liggen meestal tussen de € 175,- en € 275,- per locatie (kamer) inclusief de btw.

Vogelwering

Vogels zijn in sommige situaties ongedierte, vooral indien het om relatief grote populaties (zwermen) gaat. U kunt dan denken aan spreeuwen die een oogst bedreigen, maar ook aan duiven die schade aan een pand veroorzaken vanwege de uitwerpselen. De meest genomen acties zijn preventief en niet-verdelgend. Er wordt middels een combinatie van geluiden, geuren en netbescherming getracht de vogels te ontmoedigen en te verjagen.

Veelal is een vogelwering daarvoor de juiste oplossing. U kunt dan denken aan een strip met spijkers waardoor vogels niet meer op een muur kunnen of willen neerstrijken. Het assortiment is dusdanig groot dat het niet te doen is om een gemiddelde prijs hiervoor af te geven. U kunt uitgaan van een kostprijs voor het materiaal alleen van circa € 15,- per strekkende meter inclusief de btw exclusief installatie.

Installatiekosten zijn sterk afhankelijk van de moeilijkheidsgraad/locatie van de aan te brengen strip.

GRATIS OFFERTE ONGEDIERTE BESTRIJDING

Bespaar tot wel 45% op ongediertebestrijding via wat-kost-het.nl. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Wespenbestrijding

Wespennesten komen vooral in landelijk gelegen dorpen voor en vaak in holle of rottende ruimtes in een woning. De wespen gedragen zich vaak agressief richting de bewoners en zullen met meerdere tegelijk aanvallen en pijnlijke tot gevaarlijke steken aanbrengen. Het wordt dan ook afgeraden om zelf een wespennest te bestrijden.

Voor rond de € 55,- à € 65,- per nest kunt u dit namelijk professioneel laten bestrijden.

Ratten en muizenbestrijding

In Nederland komen diverse soorten ratten en muizen voor. De schade die muizen aan kunnen richten heeft vaak te maken met het kapotknagen van bedrading en dergelijke. De schade van een rat kan groter zijn omdat een rat bij uitstek een verspreider van ziektekiemen is. De zwarte rat kan bijvoorbeeld virussen overbrengen die grote nierschade kunnen veroorzaken. De rat wordt daarnaast ook een stuk groter en plant zich ook snel voort, tot wel 60 jongen per jaar. In Nederland is de natuurlijke vijand van de rat de huiskat. Bruine ratten zijn drager van de ziekte van Weill.

Bestrijding van ratten en muizen wordt het best overgelaten aan een professioneel bestrijdingsbedrijf.

Afhankelijk van de situatie en hoeveelheden ratten en muizen moet u denken aan tarieven vanaf € 95,- inclusief de btw.

Wat kost ongediertebestrijding ?

De grootste ongediertebestrijdingsbedrijven in Nederland bieden veelal abonnementen aan waarop zowel bedrijven als particulieren zich kunnen abonneren. Er worden dan vaste maandbedragen afgesproken waarbij er voor verschillende ongedierteplagen oplossingen worden aangeboden.

U kunt dan denken aan bedragen tussen de € 15,- en € 35,- per maand, inclusief de btw.

Voor separate werkzaamheden kunt u de volgende bedragen als richtlijn aanhouden:

– Zilvervisjes verwijderen : vanaf € 65,- euro per keer
– Wespen verwijderen: vanaf € 55,- euro per keer per (nest)locatie
– Muizen(nesten) verwijderen : vanaf € 95,- euro per keer

Wat kost ongediertebestrijding ?

Bestrijding van wespen, torren en allerhande andere insecten

Bestrijding van ratten en muizen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

 

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten ongediertebestrijders direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?

Handig

Via wat-kost-het.nl kunt u snel en op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de gemiddelde kosten die u voor een product of dienst kwijt bent.

Gratis en vrijblijvend

Gebruik van deze website en aanvragen van informatie en offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk en bespaar geld

Door in 1 stap offertes aan te vragen bij wel 5 partijen heeft u een goede basis om te vergelijken en eenvoudig geld te besparen.

Wie zijn wij ?

Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie.

© Wat-kost-het.nl – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer