Wat kost een koffieautomaat ?

Informatie over de kosten van het kopen, leasen of huren van koffieautomaten

 

Wat kost een koffieautomaat ?

Van vriesdroogkoffie tot aan volautomaten op basis van bonen

Kopen, leasen of huren tegen vaste bedragen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een koffieautomaat ?

Benieuwd naar de kosten van koffieautomaten, voor thuis of op het werk? Houd er rekening mee dat er verschillende automaten bestaan, ook binnen de specifieke categorieën. U kunt thuis gebruik maken van een koffiezetapparaat, maar u kunt daarnaast ook een meer professionele automaat aanschaffen die gebruik maakt van cups. Op het werk kunt u een “stand alone” koffieautomaat aanschaffen, of gebruik maken van een warme dranken automaat. Maak uw keuze uit de verschillende soorten apparaten, of besluit tijdelijk een koffieautomaat te huren. Dit laatste is bijvoorbeeld interessant wanneer u een nieuw product lanceert, of u om een andere reden veel gasten over de vloer krijgt.

Koffieautomaten voor thuisgebruik

Wilt u thuis koffie zetten en bent u daarom op zoek naar een koffieautomaat? We kennen allereerst allemaal het bekende koffiezetapparaat, waarmee u gebruik kunt maken van filterkoffie. De apparaten kosten slechts een paar tientjes, waardoor u er op een heel voordelige manier voor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om koffie te zetten. Deze koffieautomaten zijn vooral interessant wanneer u thuis veel koffie drinkt, het liefst met meerdere personen. U zet een pot koffie, waardoor dit minder geschikt is om een enkel kopje te drinken.

Daarnaast kunt u thuis gebruik maken van de meer professionele koffieautomaten, zoals de exemplaren die gebruik maken van koffiepads, van cups of van bonen. De koffieautomaten kosten doorgaans al snel € 100,- waarna de prijzen verder oplopen tot zo’n € 500,-. De koffiebonen zorgen voor een pure smaakbeleving, maar zijn opnieuw geschikt voor huishoudens waarin relatief veel koffie gedronken wordt. Woont u alleen, of wordt er maar af en toe koffie gedronken? Dan zijn de koffieautomaten met pads of cups waarschijnlijk een goede keuze. U betaalt ongeveer € 100,- à € 200,- voor een dergelijk apparaat, afhankelijk van het aantal opties en mogelijkheden dat u wenst.

Koffieautomaten voor op het werk

Wilt u gebruik maken van een koffieautomaat op het werk? U kunt daarvoor terecht bij een aantal verschillende leveranciers. Met name Cafebar, Nescafé en Douwe Egberts zijn bekende namen. U heeft er de mogelijkheid om een koffieautomaat voor uw kleine, middelgrote of grote onderneming aan te schaffen. U sluit over het algemeen een servicecontract af, wat inhoudt dat de bedrijven regelmatig bij u langskomen om de koffie bij te vullen en daarnaast de automaat te controleren. U heeft er zo min mogelijk omkijken naar en dankzij het contract vallen de kosten voor de aanschaf van de automaat over het algemeen mee.

Andere leveranciers van koffieautomaten op het werk zijn Autobar, Van Duijnen, Capriole en Compeano. Deze bedrijven zijn bij het grote publiek minder goed bekend, maar dat neemt niet weg dat het een uitstekende keuze is om ook daar een offerte aan te vragen. Vergelijk de verschillende kosten van koffieautomaten met elkaar en zorg er op die manier voor dat u een scherpe prijs betaalt.

Warme dranken automaten

Probeer vooraf altijd na te gaan waar u naar op zoek bent qua opties en mogelijkheden. Wilt u een kopje koffie uit de automaat kunnen halen, of wilt u daarnaast bijvoorbeeld ook thee kunnen zetten en chocomelk aan kunnen maken? In dit laatste geval heeft u meer aan een warme dranken automaat. U kunt zich voorstellen dat de kosten van een dergelijk apparaat hoger liggen dan die van een reguliere koffieautomaat. De kosten kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s, nog los van de ingrediënten die u nodig heeft om er daadwerkelijk gebruik van te maken. Probeer een schatting van de totale kosten te maken, om op die manier na te gaan wat het u kost om de dranken beschikbaar te maken. Door vooraf altijd uit te gaan van de wensen die u heeft zorgt u ervoor dat u zich niet laat verleiden om een meer uitgebreide koffieautomaat neer te zetten, waardoor de kosten ook verder op zullen lopen.

GELD BESPAREN OP EEN KOFFIE-AUTOMAAT?

Vind de goedkoopste koffie-automaten in uw regio via wat-kost-het.nl. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Koffie automaat en watercooler | Wat kost een koffieautomaat

Koffieautomaat huren

Heeft u de koffieautomaat maar tijdelijk nodig en vindt u het daarom niet nodig om een servicecontract aan te gaan of een exemplaar aan te schaffen? U kunt ook een koffieautomaat huren, zodat u er bijvoorbeeld en dag of een week lang gebruik van kunt maken. Dit is met name een uitkomst wanneer u van plan bent om een evenement te organiseren, of u te maken heeft met een koffieautomaat die helaas niet meer werkt. In het geval van een servicecontract krijgt u doorgaans een nieuwe, maar wanneer u een automaat in eigen beheer heeft is dat natuurlijk niet het geval.

Wat kost een koffie-automaat ?

Van vriesdroogkoffie tot aan volautomaten op basis van bonen

Kopen, leasen of huren tegen vaste bedragen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Aanvullende informatie

Extra achtergrondinformatie vindt u hieronder

 

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

 

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Wilt u EXACT weten wat een nieuw koffie-apparaat u zou kosten?

 

Drankautomaten

Hieronder vindt u diverse onderwerpen met betrekking tot frisdrankautomaten, koffie-automaten en waterkoelers. Door te klikken op de foto of de titel wordt u doorgezet naar de informatiepagina.

Hoe worden de kosten overzichten samengesteld ?

Hieronder kunt u zien hoe wij stapsgewijs de uiteindelijke informatie samenstellen.

 

Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?