Wat kost een waterkoeler ?

Vers koud en heet water door waterkoelers of watercoolers

 

Kopen, leasen of huren van waterkoelers/watercoolers

Koud en fris water is goed voor lichaam, geest en productiviteit !

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een waterkoeler ?

Wilt u thuis of op het werk gebruik maken van een waterkoeler, bijvoorbeeld om altijd heerlijk koud water tot uw beschikking te hebben? U kunt gebruik maken van verschillende systemen, die uiteraard allebei zo hun voor en nadelen hebben. U kunt water gebruiken uit flessen, maar u kunt daarnaast ook kiezen voor een waterkoeler met een aansluiting op de waterleiding. Houd goed rekening met eventuele bijkomende kosten, zoals die voor het onderhoud van de machine. Vergelijk meerdere offertes en kom op die manier achter de kosten voor een waterkoeler, zodat u die op een voordelige wijze aan kunt schaffen.

Waterkoeler met flessen

De meest bekende waterkoeler is die met flessen. Het is een apparaat waar u met behulp van één of twee kraantjes water uit kunt tappen, dat afkomstig is uit de fles die er bovenop staat. De flessen hebben een inhoud van bijvoorbeeld 5L, 10L of zelfs meer, waardoor u de mogelijkheid heeft om er een tijd lang gebruik van te maken. Is de fles leeg? Dan kunt u een nieuwe fles plaatsen, waarbij u de oude weer in kunt leveren bij de leverancier. Houd er rekening mee dat er over het algemeen statiegeld gerekend wordt over de flessen waar u gebruik van wilt maken. Dat betekent dat de kosten de eerste keer wat hoger uit zullen vallen. Vanaf de tweede keer dat de flessen geleverd worden kunt u het statiegeld verrekenen, waardoor u hier geen last meer van zult hebben.

Waterkoeler met aansluiting op de waterleiding

Het alternatief voor de waterkoeler met de flessen is een apparaat dat u aan kunt sluiten op de waterleiding. In dit geval is er geen sprake van een specifieke voorraad aan water, aangezien u als het ware gewoon de kraan open kunt zetten en u op die manier gebruik kunt maken van een glaasje water. De machine koelt het water, waardoor dit op de juiste temperatuur is op het moment dat u er een slok van wenst te nemen. We kennen deze machines over het algemeen wat minder goed, al bieden ze een interessant alternatief voor de waterkoelers die gebruik maken van flessen.

Onderhoud van de waterkoeler

Het onderhoud van de waterkoeler kan onder andere bestaan uit het reinigen hiervan, iets dat wettelijk verplicht is op het moment dat u gebruik maakt van een exemplaar met flessen. Kijk het contract dat u sluit goed na op de verdeling van deze kosten. Komen de kosten voor uw rekening, of betaalt u alleen huur voor de waterkoeler of een vast bedrag per liter voor het water waar u gebruik van wenst te maken?

Aanschaf van de waterkoeler

Op het moment dat u kiest voor een waterkoeler die gebruik maakt van het water uit de waterleiding is de kans groot dat u deze eenmalig afschrijft. De kosten bedragen over het algemeen ongeveer € 1.000,- die u in een periode van 5 jaar af kunt schrijven. Dat betekent dat u 5 jaar lang € 200,- per jaar betaalt, maar u vervolgens wel de eigenaar bent van een waterkoeler. Waterkoelers gaan in ieder geval 5 jaar mee, maar er bestaan daarnaast voldoende voorbeelden van exemplaren die het zelfs na 10 jaar nog uitstekend doen. Het is wat dat betreft een goed idee om een dergelijke waterkoeler aan te schaffen, bijvoorbeeld wanneer u verwacht dat u daar de komende jaren veel gebruik van zult maken. De kosten per jaar liggen dan uiteindelijk lager dan wanneer u een waterkoeler met een fles dient te huren.

Huur van de waterkoeler

De waterkoelers met flessen worden over het algemeen namelijk niet verkocht, maar verhuurd. Dat betekent dat u bijvoorbeeld € 25,- huur per maand betaalt. Per jaar komt dit uit op € 300,- en na afloop bent u geen eigenaar van de machine. Het grote voordeel aan de andere kant is dat u de machine weer in kunt leveren wanneer u dit wilt en er over het algemeen sprake is van een servicecontract. Doet de machine het niet (goed) meer? Dan komt er een monteur langs om het probleem te verhelpen, of kunt u zelfs rekenen op een nieuwe machine.

Andere bedrijven rekenen een bedrag per liter water die u gebruikt, waardoor er verder geen sprake is van bijkomende kosten. Houd er rekening mee dat het water uit de kraan over het algemeen ongeveer € 0,0015 per liter kost, terwijl de kosten van het water uit de fles gemakkelijk € 0,50 kunnen bedragen. De kosten verschillen behoorlijk, maar u heeft dan geen omkijken naar de aanschaf van een machine en het eventuele onderhoud dat u uit dient te (laten) voeren.

GELD BESPAREN OP WATERKOELERS?

Vind de goedkoopste waterkoelerleveranciers in uw regio via wat-kost-het.nl. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Water is goed voor lichaam en geest en bevordert de productiviteit | wat kost een waterkoeler

Wat kost een waterkoeler ?

Kopen, leasen of huren van waterkoelers/watercoolers

Koud en fris water is goed voor lichaam, geest en productiviteit !

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

 

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Drankautomaten

Hieronder vindt u diverse onderwerpen met betrekking tot frisdrankautomaten, koffie-automaten en waterkoelers. Door te klikken op de foto of de titel wordt u doorgezet naar de informatiepagina.

Hoe worden de kosten overzichten samengesteld ?

Hieronder kunt u zien hoe wij stapsgewijs de uiteindelijke informatie samenstellen.

 

Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?