Wat kost een alarm?

Informatie over alarmsystemen en de kosten daarvan

Beveilig uw bezittingen en gezin met de installatie van een alarmsysteem.

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een alarm?

Bent u op zoek naar een alarm en bent u benieuwd wat dat kost? De kosten van een alarm hangen uiteraard sterk af van de functies die u wenst, maar daarnaast van de communicatievorm (draadloos of bedraad) en bijvoorbeeld de sensoren waar u gebruik van wilt maken. We lopen de verschillende belangrijke factoren langs, zodat u zelf goed in kunt schatten wat het kost om een alarm aan te (laten) brengen.

Doel van het alarm

Denk allereerst na over het doel van uw alarm, wanneer u graag wilt weten wat het kost. Geef voldoende geld uit aan uw eigen veiligheid, al betekent dit niet dat u het meest professionele alarmsysteem hoeft te installeren. Heeft u bijvoorbeeld al goede sloten en andere preventiemiddelen zitten? Dan kunt u dat bijvoorbeeld uitbreiden met een elektronisch alarmsysteem. Houd er echter rekening mee dat de pure aanwezigheid van raam- en deurstickers wonderen kan doen, net als een zichtbare buitensirene. Wat een alarm kost hangt daarom sterk af van het doel dat u heeft. Wilt u indringers alleen maar afschrikken? Of wilt u daadwerkelijk beelden vastleggen en direct in actie kunnen komen?

Wat kost een draadloos of bedraad alarm?

Als u wilt weten wat een alarm kost is het bovendien verstandig om na te denken over een bedraad of een draadloos systeem. De draadloze systemen maken doorgaans gebruik van de 868MHz frequentie, waardoor ze vrij van storingen en betrouwbaar zijn. Bij sabotage wordt hier melding van gemaakt en de installatie is ontzettend eenvoudig. Houd er rekening mee dat u de batterijen in de elementen na verloop van tijd dient te vervangen. Dient u als bedrijf aan de NCP klasse 3 te voldoen? Dan heeft u alleen de keuze uit bedrade systemen. Als particulier heeft u doorgaans voldoende aan de draadloze NCP klasse 2 systemen.

Sensoren en bediening

U kunt een eventuele inbraak of andere problemen op verschillende manieren detecteren. Maak bijvoorbeeld gebruik van bewegingsmelders, magneetcontacten en glasbreuksensoren. Daarnaast kunt u werken met rookmelders, waterdetectoren, diverse gasdetectoren en eventueel camera’s. Ga na welke elementen u nodig heeft, aangezien u de vraag wat een alarm kost daarmee steeds een stukje beter kunt beantwoorden. Ga na welke ramen, deuren of ruimten een risico vormen en ga daar op zoek naar een adequate beveiliging.

Zelf installeren of laten doen

Uiteraard kunt u besluiten om het alarm zelf te installeren, om op die manier gemakkelijk tot een paar honderd euro te besparen. Hang de verschillende detectoren of camera’s op en gebruik de software om het geheel te installeren. Houd er rekening mee dat een professionele installateur u kan adviseren over de te plaatsen elementen en de locatie hiervan. Plaats de bekende stickers die aangeven dat u een alarm heeft zitten bij de deur, maar kies bovendien een geschikte locatie voor een eventuele schijnwerper die u wenst te gebruiken.

GELD BESPAREN OP EEN NIEUW ALARMSYSTEEM?

Bespaar tot wel 45% op uw nieuwe alarmsysteem via wat-kost-het.nl. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Wat kost een telefonische melding?

Wat een alarm kost hangt tenslotte af van de manier waarop u de meldingen door wilt laten komen. U kunt uzelf op de hoogte laten brengen via een telefoontje of een SMS naar uw telefoon. Wilt u dat ook de meldkamer direct op de hoogte is van de melding? Dan dient u daar een abonnement voor af te sluiten, waardoor de totale kosten voor het alarm hoger uit zullen vallen. U moet dan denken aan circa € 250,- op jaarbasis.

Bediening van het systeem

Met het oog op de kosten van een alarmsysteem is het verder interessant om eens goed te kijken naar de manier van bedienen. Wilt u gebruik maken van een bedieningspaneel, eventueel met een persoonlijke code? Of wilt u het systeem aan de andere kant met een

Wat kost een alarm

Wat kost een alarm

afstandsbediening kunnen bedienen? Verder zijn er bijvoorbeeld paniekknoppen beschikbaar, waarmee u er direct voor kunt zorgen dat het alarm in werking treedt. Een afstandsbediening is over het algemeen een stuk duurder dan het reguliere bedieningspaneel, maar brengt aan de andere kant meer gemak met zich mee.

Online alarmsysteem kopen

Wilt u zelf een alarm kopen en bent u daarom benieuwd wat dat kost? Ga uit van een basisbedrag van ongeveer € 500,- wanneer u een aantal detectoren en een centrale aan wenst te schaffen. Wilt u daarnaast gebruik maken van (professionele) camera’s? Dan loopt het bedrag gemakkelijk op tot € 700,- of meer. Houd bovendien rekening met de eventuele kosten van een abonnement bij een meldkamer, aangezien deze maandelijks terug zullen komen. Het alarm kost online in ieder geval altijd iets minder dan in de verschillende fysieke winkels, waardoor het altijd verstandig is om uw aankoop via het internet te doen.

Wilt u EXACT weten wat een nieuw alarmsysteem u zou kosten?

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

 

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 4 aangesloten installatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?

Handig

Via wat-kost-het.nl kunt u snel en op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de gemiddelde kosten die u voor een product of dienst kwijt bent.

Gratis en vrijblijvend

Gebruik van deze website en aanvragen van informatie en offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk en bespaar geld

Door in 1 stap offertes aan te vragen bij wel 5 partijen heeft u een goede basis om te vergelijken en eenvoudig geld te besparen.

Wie zijn wij ?

Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie.

© Wat-kost-het.nl – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer