Wat kost een schuifpui ?

Prijzen en informatie over schuifpuien. Gratis documentatie en aanbiedingen aanvragen.

Wat kost een schuifpui ?

Aluminium schuifpuien

Hardhouten schuifpuien

Met montage en zonder montage

Flink besparen door energiezuinig glas

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een schuifpui?

Wilt u wat meer licht in uw woonkamer laten vallen, of een grotere opening naar uw tuin creëren? Een schuifpui is een uitstekende oplossing, maar houd rekening met de relatief hoge kosten waar u op dient te rekenen. Met name wanneer u een schuifpui in wilt laten bouwen in een bestaande woning kunnen de kosten voor de plaatsing flink oplopen, naast de kosten voor het materiaal zelf. Een schuifpui is gemaakt van glas, waardoor het verstandig is om niet teveel op het materiaal te besparen en daarbij voor een goede kwaliteit te gaan. U zorgt er op die manier voor dat u jarenlang plezier heeft van de schuifpui. U kunt deze immers gebruiken om uw woning en de tuin te verenigen, of de tuin gemakkelijk in te lopen zodra de zon begint te schijnen.

Voordelen van een schuifpui

Een schuifpui is een grote deur, die u kunt openen door deze over een rails te bewegen. Een schuifpui is normaal gesproken gemaakt van glas en zorgt er daarmee voor dat u een behoorlijke hoeveelheid licht in uw woonkamer, of een andere kamer, kunt laten vallen. Het grote voordeel van een schuifpui die op de juiste manier gemonteerd is, is dat u deze op een eenvoudige manier kunt openen en kunt sluiten.

U zorgt ervoor dat u de tuin bij de woning kunt betrekken, terwijl uw woonkamer er ook nog eens groter uit gaat zien. Daarnaast is het een raam dat u volledig kunt openen, waardoor u de mogelijkheid heeft om de woning lekker door te laten luchten, of wat meer ruimte te winnen. De schuifpui biedt u meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld openslaande deuren, aangezien het gaat om een groter oppervlakte. Op het moment dat het buiten niet voldoende warm is om de schuifpui te openen kunt u toch profiteren van het licht dat er naar binnen valt. Het is dat ook niet vreemd dat u de kosten van de schuifpui eenvoudig terug kunt verdienen op het moment dat u uw woning probeert te verkopen. De woning wordt door een schuifpui direct meer waard.

Check de aanbiedingen | Wat kost een schuifpui

Kosten van de schuifpui

Wat betreft de kosten van de schuifpui denken veel mensen vooral aan die van het materiaal, zonder dat ze stilstaan bij de plaatsing. Ook wij zullen ons eerst richten op de materialen, maar komen daarna terug op de kosten van de werkzaamheden om het geheel te plaatsen. Op het moment dat u een schuifpui aan wenst te schaffen dient u er rekening mee te houden dat de kosten zo’n € 1.000,- à € 3.000,-  bedragen, onder andere afhankelijk van het type glas dat u kiest. Ook de manier van openen (hefschuifpui, schuif- en kiepmechanisme) is sterk van invloed op de uiteindelijke kosten waar u op kunt rekenen.

Het is verstandig om niet teveel te besparen op het glas en de montage. Net als bij bijvoorbeeld een douchewand zorgen de montagematerialen voor een behoorlijke kostenpost. Indien u hier teveel op bespaart kunt u te maken krijgen met een schuifpui die niet meer soepel open of dicht gaat, of een exemplaar dat na verloop van tijd andere vormen van slijtage zal gaan vertonen. Het is verstandig om bijvoorbeeld €1.000 meer uit te geven aan een schuifpui en er op die manier voor te zorgen dat u deze waarde bij die van uw woning op kunt tellen.

GELD BESPAREN OP EEN NIEUWE SCHUIFPUI?

Bespaar tot wel 45% op een nieuwe schuifpui via wat-kost-het.nl. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Indicatieve prijzen

Omschrijving Kosten aanschaf schuifpui Kosten plaatsing schuifpui (sterk afhankelijk van situatie, hak- en breekwerk). Let op! tot 1 juli 2015 6% btw ipv 21% op plaatsing schuifpui.
Eenvoudig model kunststof schuifpui inclusief bediening € 785 – € 850 € 1. 000 – € 4.500
Eenvoudig model aluminium schuifpui inclusief bediening € 950 – € 1.150 € 1. 000 – € 4.500
Kiep-schuifpui kunststof € 950 – 1.500 € 1. 000 – € 4.500
Kiep-schuifpui aluminium € 1.050 – € 1.600 € 1. 000 – € 4.500
Hef/schuifpui kunststof € 1.650 – 2.150 € 1. 000 – € 4.500
Hef/schuifpui aluminium € 1.950 – 2.350 € 1. 000 – € 4.500
Topkwaliteit hef/schuifpui inclusief HR++ beglazing aluminium € 2.850 – € 3.250 € 1. 000 – € 4.500

Nadelen van een schuifpui

Aan de andere kant zitten er ook nadelen aan een schuifpui, waardoor het verstandig is om daar voorafgaand aan de aanschaf goed rekening mee te houden. De kosten van de schuifpui kunnen behoorlijk oplopen en op het moment dat de zon erop staat kan de temperatuur binnen flink oplopen. Maak bij voorkeur gebruik van zonwering en houd er rekening mee dat u de schuifpui goed dient te onderhouden, bijvoorbeeld door de rails regelmatig schoon te maken. Tel deze nadelen op bij de hoge kosten en bepaal of het inderdaad een goed idee is om een schuifpui aan te brengen.

Kosten van de plaatsing

De grootste kosten van de schuifpui hebben echter betrekking op de plaatsing hiervan, vooral in een bestaande woning. Om een schuifpui te plaatsen dient er een wand open te worden gebroken en is de kans groot dat er een nieuwe locatie gezocht dient te worden voor een radiator of een ander onderdeel van het huis. Houd er rekening mee dat alle werkzaamheden rondom de plaatsing gemakkelijk € 2.000,- à € 5.000,- aan kosten met zich mee kunnen brengen. Het plaatsen van een schuifpui is daarmee een flinke investering, al heeft u daar vervolgens dan ook veel plezier van.

Wilt u EXACT weten wat een nieuwe schuifpui u zou kosten ?

Wat kost een schuifpui ?

Aluminium schuifpuien

Hardhouten schuifpuien

Met montage en zonder montage

Flink besparen door energiezuinig glas

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 4 aangesloten schuifpuispecialisten direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Doe uw voordeel met wat-kost-het.nl

Hieronder ziet u hoe u informatie kunt vergaren én geld kunt besparen via wat-kost-het.nl
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?

Handig

Via wat-kost-het.nl kunt u snel en op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de gemiddelde kosten die u voor een product of dienst kwijt bent.

Gratis en vrijblijvend

Gebruik van deze website en aanvragen van informatie en offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk en bespaar geld

Door in 1 stap offertes aan te vragen bij wel 5 partijen heeft u een goede basis om te vergelijken en eenvoudig geld te besparen.

Wie zijn wij ?

Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie.

© Wat-kost-het.nl – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer