Wat kost meubels spuiten ?

Informatie en kosten over het spuiten van allerhande meubels.

Wat kost meubels spuiten ? Uw keuken weer als nieuw

Inclusief of exclusief voorbereidend werk

Met oog voor details voor een optimaal resultaat

Garantie op al het spuitwerk, zowel grond- als laklagen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost meubels spuiten ?

Wilt u uw woning een nieuwe sfeer meegeven, maar wilt u de meubels die u al heeft het liefst blijven gebruiken? Werkt de keuken net zo lekker en vindt u het lastig om afscheid te nemen van de kasten die u heeft staan? Dan is het verstandig om eens goed te kijken naar meubelspuiterij. U zorgt er daarmee voor dat u uw interieur een totaal nieuwe uitstraling mee kunt geven, terwijl u aan de andere kant gebruik blijft maken van de verschillende materialen die u al heeft staan. U kunt uw meubels opnieuw laten spuiten en daarmee zorgen voor een nieuwe kleur, maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze gewoon eens een opfrisbeurt te geven, op het moment dat u door schoon te maken niet meer tot de oorspronkelijke staat komt.

Meubels opnieuw laten spuiten

U kunt de kosten van meubelspuiterij nakijken op het moment dat u een nieuwe uitstraling wenst te creëren, maar het is daarnaast ook goed mogelijk om de keuken bijvoorbeeld eens opnieuw te laten kleuren. U zorgt er op die manier voor dat u die lelijke beschadigingen niet langer te zien krijgt, zodat de keuken er weer als nieuw uit ziet. Gebruik rustig precies dezelfde kleur, waardoor u als het ware weer uw intrek kunt nemen in een totaal nieuwe woning. Uiteraard kunt u ook besluiten om enkele meubels een nieuwe kleur mee te geven en de rest vergelijkbaar te laten met hoe het was.

Nieuw uiterlijk voor uw meubels

Wilt u aan de andere kant juist graag een nieuwe inrichting creëren? Dan kunt u de meubelspuiterij gebruiken om uw woning een andere kleur te geven, of ervoor te zorgen dat alles er net wat moderner of juist klassieker uit komt te zien. U zal versteld staan van de mogelijkheden die u heeft, door uw meubels opnieuw te laten spuiten. Alles komt strak in de verf te staan, waardoor u als het ware de meubelzaak inloopt en u een stel nieuwe meubels uitzoekt. Het voordeel hiervan aan de andere kant is dat u de meubels kunt gebruiken waar u aan gewend bent. Dat betekent dat uw meubels precies zo werken als hoe u dat wenst en u goed weet waar u uw verschillende spullen kunt laten. De kosten van meubelspuiterij zorgen voor een vernieuwd interieur, zonder dat u uw bekende meubels hoeft te vervangen voor nieuwe exemplaren.

Grootte van de meubels

Ook de grootte van de meubels is hierbij van belang. Het voordeel van grotere meubels is dat de prijs per meubel uiteindelijk steeds een beetje lager zal worden, als het gevolg van de schaalvoordelen waar u gebruik van kunt maken. Vraag vooraf altijd een offerte op voor de kosten van de meubelspuiterij, zodat u direct weet waar u aan toe bent en u kunt zorgen voor een mooi nieuw interieur.

GRATIS OFFERTE MEUBELS SPUITEN

Bespaar tot wel 45% op meubels spuiten via wat-kost-het.nl. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Gebruik van de spuitcabine

Op het moment dat u gebruik wenst te maken van meubelspuiterij gaat de aanbieder doorgaans aan de slag in een eigen spuitcabine. Niet iedere aanbieder heeft hier de beschikking over, waardoor de kans bovendien bestaat dat verschillende spuiterijen hiervoor samenwerken. Het voordeel van de spuitcabine is dat de omgeving er speciaal voor geschikt is om uw meubels van een nieuwe kleur te voorzien. Dit betekent dat het niet nodig is om thuis andere onderdelen van uw woning af te plakken, of er op een andere manier voor te zorgen dat het mogelijk is om de meubels te spuiten. In plaats daarvan worden de meubels gespoten op de locatie die daar speciaal voor is ingericht. Uiteraard heeft de meubelspuiterij op die manier ook alle onderdelen en materialen beschikbaar, die er nodig zijn om de meubels hun nieuwe uitstraling mee te kunnen geven.

Aantal meubels

De kosten van meubelspuiterij hangen uiteraard af van het aantal meubels dat u wilt laten spuiten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar het over laten spuiten van uw keuken? Dan kunt u erop rekenen dat een front met een afmeting van 40 x 60 cm zo’n € 40,- zal kosten, terwijl het front met een afmeting van 70 x 60 cm € 55,- kost. Des te groter de onderdelen zijn, des te verder ook de prijs per onderdeel op zal lopen. Uiteraard dient u het aantal meubels dat u heeft te vermenigvuldigen met de prijs per stuk. Het zal u daarom al snel een paar honderd euro kosten om een aantal meubels of onderdelen opnieuw te laten spuiten. Wilt u uw totale interieur opnieuw latne spuiten? Houd er dan rekening mee dat u dit gemakkelijk een paar duizend euro zal kosten.

Indicatieve prijzen

Omschrijving Prijzen incl. btw en materiaal, incl. grondwerk en zijdeglans of hoogglans spuitwerk Toelichting
Kledingkast 2-deurs € 350,- / € 450,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Kledingkast 3-deurs € 450,- / € 550,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Kledingkast 4-deurs € 550,- / € 650,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Kledingkast 5-deurs € 650,- / € 750,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Eettafel 200 x 100 cm € 300,- / € 400,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Salontafel € 150,- / € 200,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Stoel € 35,- / € 50,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Klein kastje € 150,- / € 175,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.
Keukendeurtje (per stuk, front, dubbelzijdig) € 35,- / € 55,- Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden is € 25,- / € 40,- per uur.

Wat kost meubels spuiten ? Uw keuken weer als nieuw

Inclusief of exclusief voorbereidend werk

Met oog voor details voor een optimaal resultaat

Garantie op al het spuitwerk, zowel grond- als laklagen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen | Wat kost meubels spuiten
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 4 aangesloten meubelspuiterijen direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Oriënteren, berekenen en vergelijken

Bekijk hieronder hoe u ook kunt profiteren van kortingen via wat-kost-het.nl
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?

Handig

Via wat-kost-het.nl kunt u snel en op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de gemiddelde kosten die u voor een product of dienst kwijt bent.

Gratis en vrijblijvend

Gebruik van deze website en aanvragen van informatie en offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk en bespaar geld

Door in 1 stap offertes aan te vragen bij wel 5 partijen heeft u een goede basis om te vergelijken en eenvoudig geld te besparen.

Wie zijn wij ?

Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie.

© Wat-kost-het.nl – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer