Wat kost een carport ?

Informatie over carports, prijzen van carports en direct vrijblijvend offertes aanvragen voor carports

Moderne stalen carports

Kunststof carports in alle kleuren en afmetingen

Houten carports met schuuroptie

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een carport?

Met een carport zorgt u voor de mogelijkheid om uw auto droog weg te zetten, waardoor de invloeden van het weer hun sporen minder snel achter zullen laten. Een carport brengt een behoorlijke kostenpost met zich mee, al is het goed mogelijk om zelf invloed uit te oefen op de hoogte van de uiteindelijke factuur. De kosten van een carport hangen onder andere af van het materiaal dat u kiest, de afmetingen van de carport, het eventueel behandelen van de materialen en het feit of u er zelf mee aan de slag gaat, of dat u dit liever aan de professional overlaat.

Materiaal van de carport

De kosten van een carport hangen onder andere sterk af van het materiaal dat u kiest. Wilt u de meest voordelige optie? Dan is het verstandig om eens goed te kijken naar de mogelijkheden van golfplaten. Voor ongeveer € 1.000,- à € 1.500,- kunt u een carport van dit materiaal laten plaatsen, al dient u er rekening mee te houden dat het met het oog op de kwaliteit niet de beste keuze is. Een carport van materialen als staal valt gemakkelijk twee keer duurder uit, maar u kiest daarmee wel voor een exemplaar dat een groot aantal jaren zal blijven staan. Bovendien heeft u de mogelijkheid om het materiaal te laten moffelen, waardoor het een goede behandeling krijgt die onder andere vuil af weet te stoten.

Afmetingen van de carport

Ook de afmetingen van de carport zijn van groot belang, om de kosten goed in te kunnen schatten. Standaard is een carport 5.000 mm of 6.000 mm lang, afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft en wat uw wensen zijn. Indien u een enkelvoudige carport laat plaatsen is deze standaard 2.400 mm, 2.750 mm, 3.100 mm, 3.450 mm of 3.800 mm breed. Dit biedt u meer dan voldoende ruimte om uw auto te plaatsen en op een comfortabele manier in en uit te stappen. Indien u een dubbele carport wenst wordt de breedte een stuk groter, waardoor ook de kosten voor de carport op zullen lopen. De doorrijhoogte van een carport is standaard 2.220 mm.

Houd er rekening mee dat er verschillende type carports bestaan. De kosten van een hangende carport liggen bijvoorbeeld een stuk lager dan die van de staande carport. Dit heeft te maken met het feit dat er daar meer materialen voor nodig zijn, die kosten met zich meebrengen.

Indicatief

Basismodel, redelijke kwaliteit, geen bijzonderheden, standaard bouwpakket, zelf plaatsen € 400,- inclusief btw
Degelijke kwaliteit carport met enkele opties, inclusief plaatsing Tussen € 1.500,- en € 2.000,- inclusief btw

GRATIS OFFERTE NIEUWE CARPORT

Bespaar tot wel 45% op een nieuwe carport via wat-kost-het.nl. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Bouwvergunning

Het is in de meeste gevallen noodzakelijk om een bouwvergunning aan te vragen, aangezien een carport een behoorlijk bouwwerk is. Ook dit draagt bij aan de kosten van de carport, al is het over het algemeen een onderdeel dat de leverancier voor u uit handen zal nemen, wanneer u besluit om de carport niet zelf te plaatsen. Indien u dat wel wenst te doen kost de vergunning u niet meer dan een paar tientjes, waardoor dit in het niet valt bij de kosten van de carport zelf.

Zelf plaatsen of uitbesteden

Het is met het oog op de kosten van de carport verstandig om goed na te denken over het feit of u deze zelf wilt gaan plaatsen. U kunt een groot bedrag op de totale kosten besparen, maar u dient er wel voor te zorgen dat u voldoende technisch bent, zodat er een stevig geheel ontstaat. De montage kost in de meeste gevallen ongeveer hetzelfde als de materialen, waardoor u de mogelijkheid heeft om tot de helft op de totale kosten van de carport te besparen.

Verlichting aanbrengen

Houd in ieder geval rekening met eventuele extra’s, die de carport gemakkelijk een stuk duurder kunnen maken. Een goed voorbeeld hiervan is de verlichting, aangezien dit een element is dat veel mensen over het hoofd zien. Het is prettig wanneer u de verlichting in kunt schakelen, bijvoorbeeld wanneer u laat op de avond thuiskomt. Houd rekening met de lamp die u dient te kopen, maar daarnaast ook met de technische installatie die u aan dient te leggen. Doe dit op tijd, aangezien u er op die manier voor kunt zorgen dat u de kosten voor de carport goed in de hand kunt houden.

Moffelen van de materialen

Het is verstandig om de materialen te laten moffelen, aangezien u er daarmee voor zorgt dat er een stevige deklaag ontstaat. Dit zorgt ervoor dat het materiaal een stuk langer mee zal gaan, aangezien er een speciale lak wordt aangebracht, die de fabrikant in de oven droogt. Uiteraard kunt u het moffelen laten uitvoeren in de RAL-kleur die u wenst, waardoor de carport de juiste uitstraling krijgt.

Wilt u exact weten wat een nieuwe carport u zou kosten?

Moderne stalen carports

Kunststof carports in alle kleuren en afmetingen

Houten carports met schuuroptie

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk | Wat kost een carport
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 4 aangesloten carportleveranciers direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Hoe werkt deze website ?

Hieronder illustreren wij de werking van wat-kost-het.nl
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?

Handig

Via wat-kost-het.nl kunt u snel en op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de gemiddelde kosten die u voor een product of dienst kwijt bent.

Gratis en vrijblijvend

Gebruik van deze website en aanvragen van informatie en offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk en bespaar geld

Door in 1 stap offertes aan te vragen bij wel 5 partijen heeft u een goede basis om te vergelijken en eenvoudig geld te besparen.

Wie zijn wij ?

Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie.

© Wat-kost-het.nl – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer