Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost een ontwerp ?

Informatie over de kosten voor een logo, flyer, brochure, catalogus etc.

Wat kost een ontwerpen van

Logo, huisstijl, flyer, poster, brochure, catalogus, boek etc.

Direct offertes aanvragen inclusief het drukwerk

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een  ontwerp?

Bent u toe aan een nieuw ontwerp, bijvoorbeeld voor een logo of een verpakking? De kosten van het ontwerp hangen sterk af van de professional die u inschakelt om u hiermee te helpen. U kunt gebruik maken van studenten die net klaar zijn met hun opleiding of daar zelfs nog mee bezig zijn, maar u kunt aan de andere kant ook een professioneel bedrijf inschakelen dat daarnaast meedenkt over de totale strategie en marketing die u voor ogen heeft. Ga uit van het doel dat u heeft met het ontwerp en bepaal op die manier welk type specialist u er graag aan de slag mee laat gaan. De prijzen van een ontwerp lopen uiteen van een paar tientjes tot € 3.000,- of meer, waardoor we hier zullen zorgen voor een uitsplitsing op basis van meer specifieke elementen.

Wat kost een logo ontwerp?

Een logo ontwerp is van groot belang voor uw bedrijf, merk of vereniging. Het logo dient consumenten of andere gebruikers direct aan te spreken en daarnaast te zorgen voor herkenning. Wilt u een nieuw merk in de markt zetten en daarvoor een ontwerp laten maken? Houd er dan rekening mee dat u aandacht dient te besteden aan marketing en strategie, waardoor een nieuw ontwerp gemakkelijk € 1.000,- à € 2.000,- zal kosten. In de kosten zit het ontwerp van het logo inbegrepen, maar is er ook ruimte om onderzoek te doen naar de elementen die gebruikers aanspreken en elementen die een meer symbolische waarde hebben.

Gaat het u om een meer eenvoudig logo en is het vooral van belang dat dit er snel is? Dan is het goed mogelijk een logo ontwerp voor € 50,- à € 200,- af te nemen, bijvoorbeeld bij de kleinere grafisch ontwerpers of zelfs de studenten die op zoek zijn naar hun eerste opdrachten. U dient in dit geval zelf te zorgen voor voldoende input, bijvoorbeeld om het logo de juiste uitstraling mee te geven, zoals die past bij uw bedrijf, het merk of wellicht de vereniging die u heeft.

Wat kost een website ontwerp?

Een nieuw ontwerp voor uw website kost gemiddeld € 1.000,- à € 1.500,- met uitschieters omhoog. De kosten voor het ontwerp zijn sterk afhankelijk van het type website dat u wilt, aangezien ontwerpers zich tegenwoordig ook steeds meer bezighouden met de techniek die erbij komt kijken. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een slider, of is het de bedoeling dat bezoekers van uw website op een interactieve manier kunnen communiceren met u en uw website? Des te complexer het ontwerp in elkaar dient te zitten, des te hoger ook de kosten op zullen lopen. Een website met 25 pagina’s ontwerp zal meer kosten dan wanneer u voldoende heeft aan 3 – 5 verschillende pagina’s. Houd hier rekening mee, op het moment dat u het doel van de website bepaalt en u besluit te gaan informeren naar de kosten van een nieuw ontwerp.

N

Geld besparen op ontwerpkosten ?

Vul uw gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale ontwerpers: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten!

HELAAS KUNT U MOMENTEEL GEEN OFFERTES VOOR DIT ONDERWERP AANVRAGEN

wat kost een ontwerp

Wat kost een verpakkingsontwerp?

Een eenvoudig verpakkingsontwerp hoeft niet veel meer te kosten dan € 200,- à € 400,- al lopen de kosten natuurlijk verder op naarmate u een meer complex ontwerp wenst en u meer specifieke wensen heeft. Houd er rekening mee dat de kosten op kunnen lopen tot bijvoorbeeld € 1.500,- al krijgt u dan een volledige verpakking en bijvoorbeeld een huisstijl, die optimaal aansluit bij uw visie en doelstellingen. De meer complexe ontwerpen passen daarom goed bij grotere ondernemingen, die goed weten wie ze zijn, wat ze beogen te doen en waar ze in de toekomst naartoe willen.

Wat kost een drukwerk ontwerp?

Een drukwerk ontwerp zoals dat voor een folder of een brochure hoeft niet veel te kosten, mits u gebruik wenst te maken van een grafisch designer die u op een voordelige manier van dienst kan zijn. Weet u zelf goed wat er in naar voren dient te komen en welke sfeer het drukwerk mee dient te krijgen? Dan kunt u zich richten op alleen het ontwerp en is de kans groot dat u hier relatief voordelig aan kunt komen. Op het moment dat de ontwerper hierover mee dient te denken betaalt u waarschijnlijk meer dan € 1.000,- voor een ontwerp, nog los van de kosten voor het drukwerk zelf.

Wat kost een ontwerpen van

Logo, huisstijl, flyer, poster, brochure, catalogus, boek etc.

Direct offertes aanvragen inclusief het drukwerk

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Wilt u exact weten wat een nieuw ontwerp u zou kosten?

Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?