Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost reclame ?

Informatie en kosten over onder meer beletteren van voertuigen en gevelreclame

 

Wat kost reclame ?

Wat kost reclame als gevelreclame en autobelettering ?

Auto- en vrachtwagen belettering

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Reclame-uitingen zoals autobelettering essentieel

Sinds een jaar of vijftig is reclame in allerlei vormen en maten niet meer weg te denken uit de westerse samenleving. Door het voeren van reclame op auto’s en gevels kunnen bedrijven niet alleen opvallen, maar ook hun eigen identiteit uitstralen. Coca-Cola is een goed voorbeeld van een bedrijf dat door een goed logo en het goed gebruik maken van uniforme uitingen een wereldmerk is geworden met zoiets simpels als een flesje bruin water met koolzuur erin. Ook voor een gemiddelde timmerman, schilder of loodgieter met 1 servicebus is autoreclame een goed middel om nieuwe klanten binnen te halen en de bedrijfsnaam en –uitstraling te versterken. De investering in een goed ontwerp en hoogwaardig vormgegeven reclame op de auto, bus of vrachtwagen is snel terugverdiend. Met 1 of 2 extra klanten elk jaar heeft u uw kosten er al uit! Zeker in traditionele branches waarin technische ZZP’ers werken zoals de eerder genoemde timmerman, schilder, loodgieter of kleine aannemer is het vaak de gewoonte om een zo eenvoudig mogelijke belettering op de veelal witte bus te laten plaatsen. Standaardletters in het zwart of donkerblauw waarop “Jansen Timmerwerken, voor al uw timmerwerken” staat, heeft echter geen enkel onderscheidend vermogen en zal niet snel nieuwe klanten trekken. Een logo vol kleur over de gehele zijwanden van de bus vallen des te meer op, zeker indien er een opsomming staat van de werkzaamheden en sterke punten van de eigenaar, zoals Jansen Timmerwerken, specialist in dakopbouw, traprenovatie en dakisolatie voor de Hoeksche Waard. Bel voor een gratis offerte met…. of kijk op onze website www.Jansentimmerspecialist.nl. Deze relatief eenvoudige manier zorgt voor meer nieuwe klanten dan een slechte en onduidelijke belettering zal doen. Een goedkope manier van acquisitie! Om op te vallen blijft het echter vaak niet bij reclame op de auto of bus, maar zal er ook aandacht geschonken moeten worden aan reclame op of bij het bedrijfspand zoals gevelreclame, vlaggen en spandoeken. Allemaal mogelijkheden om de identiteit van uw bedrijf naar buiten te brengen en op een passieve manier nieuwe klanten te trekken en uw huidige klanten te behouden.

Autobelettering

Bij autobelettering wordt er verschil gemaakt tussen personenwagens, caddies, bestelbussen, vrachtwagens en kleine en grote aanhangwagens.

Raambelettering

Raambelettering kan van doodgewone ramen reclame-objecten maken en daarnaast nog zorgen voor meer privacy in het gebouw. Ook zijn er folies die een zonwerende werking hebben of voor 100% ondoorzichtigheid zorgen. Ontwerpen en per computer uitsnijden is een eenvoudige werkzaamheid en het aanbrengen kan ook door de klant zelf gedaan worden.

Vlaggen en banieren

Nog steeds populair: vlaggen en de zogenaamde banier, de rechthoekige verticale vlag die zowel aan de wand van een bedrijfspand bevestigd kan worden als aan een vlaggenmast.

Wat kost reclame?

Natuurlijk zit er een kostenplaatje aan reclame. Hieronder hebben wij voor u een overzicht met indicatieve prijzen samengesteld om u een idee te geven van de kosten. Met name voor reclame op TV en Radio kunnen prijzen enorm variëren, afhankelijk of u simpel radiospotje op het lokale radiostation wil hebben of een TV-spot met bekende Nederlanders vlak na het acht-uur journaal.

N

Geld besparen op reclameskosten ?

Vul uw gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten!

HELAAS IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM OFFERTES AAN TE VRAGEN VOOR RECLAME

Commercial op radio/TV

Prijzen zijn heel sterk afhankelijk van de kosten van productie van het reclamespotje en het medium. De lokale radio-omroep die uw bedrijfsnaam drie keer vermeldt is een stuk goedkoper dan een professioneel tv spotje laten maken en op prime time laten uitzenden.

Gevelreclame/reclameborden

Gevelreclame is er in vele soorten en maten: van de ouderwetse kunststof borden met plakletters erop tot aan de complexe neon-figuren. Belangrijke kostenfactor is of het om losstaande objecten gaat, zoals gefreesde letters of een reclamebord met beplakte stickers.

Spandoeken

Het begrip spandoek dekt de lading niet helemaal meer: een spandoek was voorheen een rechthoekig gevormd bedrukt doek dat opgehangen werd of tussen enkele staanders werd geplaatst tijdens festiviteiten. In de afgelopen 15 jaar zijn spandoeken heel populair geworden als gevelreclame, vastgezet in een stalen frame. Door verbeterde druktechnieken en betere materialen kunnen spandoeken van elke afmeting snel en goedkoop geproduceerd worden en eenvoudig geplaatst worden in het frame.

Reclamezuilen

Een reclamezuil is simpelweg een staander van staal, kunststof of beton waarop reclameborden of uitingen zijn bevestigd. Het heeft meestal een luxueuze uitstraling en kan verlicht of onverlicht aangeboden worden. Levering kan met of zonder grondinstallatie aangeboden worden.

Wat kost reclame

Abri en Billboard

Reclames in een bushokje zijn heel populair bij met name overheidsinstanties zoals Postbus 51 om informatie weer te geven.

Busreclame

Bestelbussen zijn de meest gebruikte voertuigen voor autobelettering. Stadsbussen worden steeds meer ingezet als rijdende reclameobjecten. Vaak worden bussen maandelijks herbeletterd. De bussen dragen veelal reclames van andere bedrijven.

Indicatieve bedragen reclame-uitingen

Omschrijving Bedrag excl.btw Toelichting
Autobelettering € 475,- Full colour logo, n.a.w. Gegevens en grote fullcolour foto aan weerszijden incl. aanbrengen
Raambelettering € 150,- Tweekleurig logo van 2m x 2m inclusief montage
Gevelreclame/reclameborden € 650,- Reclamebord van 3 meter breed, 60 centimeter hoog van materiaal Dibond inclusief full-colour belettering en montage op 4 meter hoogte
Vlaggen en banieren € 175,- Vlag van 2 meter x 1 meter inclusief full colour bedrukking en levering inclusief vlaggenmast van 6 meter
Spandoeken € 350,- Spandoek van 3 meter breed, 2 meter hoog, zware kwaliteit inclusief gegalvaniseerd frame en rubberen elastieken
Busreclame € 750,- Full colour logo, n.a.w. Gegevens en grote fullcolour foto aan weerszijden incl. aanbrengen

Wat kost reclame ?

Wat kost reclame als gevelreclame en autobelettering ?

Auto- en vrachtwagen belettering

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

 

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt  • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?