Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost beveiliging

Informatie over de kosten van beveiligen en alarmsystemen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Verharding maatschappij

We lezen het dagelijks in kranten en op internet: inbraakgolven zijn aan de orde van de dag. Mede gevoed door recessie en bezuinigingsmaatregelen bekruipt mensen het gevoel dat de bomen niet meer tot in de hemel groeien. Een gevoel van onrust is ontstaan, mensen zijn niet langer zeker van hun baan. Onderlinge verhoudingen gaan op scherp staan, kortom: de maatschappij verhardt en mensen voelen zich niet altijd meer veilig op straat. Ook bedrijven krijgen steeds meer te maken met inbraken en criminaliteit. Door deze (wereldwijde) ontwikkelingen wordt de behoefte aan beveiliging steeds groter. In Nederland zijn er talloze grote en kleinere beveiligingsbedrijven met elk hun eigen specialismes. Op deze pagina zullen we dieper ingaan op de verschillende specialismes en de gemiddelde kosten daarvan weergeven.

Verschillende soorten beveiliging

Particuliere beveiligingsbedrijven moeten zorgen voor de veiligheid van personen en goederen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld winkelsurveillance, persoonsbeveiliging, beveiliging van objecten of bewaking van terreinen en gebouwen. Tegenwoordig wordt er steeds vaker aandacht geschonken aan elektronische beveiliging (bewaking van databestanden, alarmbeveiliging), maar ook aan de bewaking van reputaties van bedrijven.

Cybercrime

Vooral bedrijven die gevoelige informatie tot hun beschikking hebben, moeten goed beveiligd zijn tegen spionage of het lekken van informatie waardoor bijvoorbeeld bepaalde dossiers zomaar op straat komen te liggen. In het Cybercrime Rapport 2012 van beveiligingsbedrijf Symantec staat dat de wereldwijde schade door cybercriminaliteit wordt geraamd op 388 miljard dollar. Dit is meer dan de wereldwijde omzet in drugshandel (omzet van 288 miljard dollar)! De behoefte aan beveiliging is dus groot.

Objectbeveiliging

We spreken hier in feite over het bewaken van locaties zoals bedrijfsgebouwen. Dit kan weer op verschillende manieren, zoals een surveillance-auto die 2 keer per nacht langsrijdt en even alle ramen en deuren visueel controleert. Veelal worden zogenaamde abonnementen afgesloten, vaak met meerdere bedrijven tegelijk of met het gehele bedrijventerrein waardoor de kosten beperkt kunnen blijven tot circa € 250,- per maand.

Beveiligingsbranche staat onder druk

Hoewel de behoefte aan beveiliging groot is en de vraag naar beveiligingsdiensten hoog blijft, is de omzet in 2010 gedaald. De concurrentie in de beveiligingsbranche is groot en doordat de drempels om te beginnen niet hoog zijn, gaan relatief veel starters failliet. Er is een hoog verloop van medewerkers in de branche en er is een grote behoefte aan vakkundig personeel. De techniek gaat ook een steeds grotere rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan DNA-douches of dat meerdere objecten op afstand beheerd kunnen worden via internet. Ondernemers die hierop weten in te spelen door middel van het aanbieden van een totaalconcept en efficiënt met hun kosten omgaan hebben goede mogelijkheden.

N

Geld besparen op een nieuw alarm ?

Bespaar fors geld op uw alarmsysteem via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Bedrijfsbeveiliging

Bij bedrijfsbeveiliging moet u denken aan bewakers en ordehandhavers van bijvoorbeeld grotere winkels of supermarkten. In geval van diefstal grijpen ze in of proberen preventief op te treden. Daarnaast verleent men informatie en algemene service. Doelstelling hierbij is het gevoel van veiligheid bij het winkelend publiek en medewerkers te vergroten en potentiële dieven en onruststokers af te schrikken.

Afhankelijk van de situatie en aanvullende eisen die gesteld worden, moet u hierbij uitgaan van een uurtarief dat ligt rond de € 32,- per uur, exclusief de btw.

Persoonsbeveiliging

Niet alleen goederen of objecten hebben beveiliging nodig, maar helaas ook steeds meer personen. De hedendaagse maatschappij is niet zo harmonieus als men misschien wel zou willen en er zijn zat mensen die niet altijd het beste met je voorhebben. U denkt wellicht dat het alleen maar de hele rijken of de beroemde filmsterren en de koninklijke familie persoonsbeveiliging nodig hebben, maar dat is niet waar. Het zijn er meer dan u denkt. Denk maar eens aan advocaten, politici, ambassadepersoneel, directieleden en prominente Nederlanders. Tarieven voor persoonsbeveiliging beginnen vanaf ca. € 50,- per uur excl. btw en excl. onkosten en vervoer. Ook wordt er regelmatig een vaste opdrachtprijs afgesproken waarbij vaak een plan van aanpak en een risico-analyse tot de service behoren.

Persoonsbeveiliging vergt speciale kennis zoals formatielopen, in- en uitstapprocedures, bommenchecks bij voertuigen. Een ander onderdeel is rijvaardigheidstraining waarbij onder andere ontwijkend rijden en vluchten van toepassing zijn.

Persoonsbeveiliging is een van de moeilijkste onderdelen in de beveiligingsbranche. Vanzelfsprekend is dat hoe hoger het risico is, hoe duurder de beveiliging.

Organisaties

Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB)www.vpb.nl
Verbond van Beveiligingsorganisaties (VvBO)www.vvbo.nl

 

Evenementenbeveiliging

Het beveiliging van evenementen wordt meer en meer door particuliere organisaties uitgevoerd, omdat de politie het niet langer voor haar rekening wil nemen. Daarnaast zijn de organisatoren van evenementen ook strafrechtelijk verantwoordelijk te houden indien er ongelukken gebeuren omdat de beveiliging niet goed is geregeld. De vraag naar totaaloplossingen voor evenementen inclusief risico-analyse en beveiligingsplan groeit daardoor. Afhankelijk van het evenement betaalt u totaalkosten voor meerdere beveiligers onder leiding van een supervisor inclusief risico-analyse en rapportage achteraf. U moet denken aan kosten die variëren van € 5.000,- voor kleine evenementen met een minimaal risicoprofiel tot aan € 100.000,- voor grootschalige meerdaagse evenementen.

Camerabeveiliging

De kwaliteit van camera’s wordt steeds beter. De verwachting is dat het een kwestie is van enkele jaren voordat gezichtsherkenning met camera’s mogelijk is. Dit zou in theorie een enorme kostenbesparing opleveren bij bijvoorbeeld Eredivisie-voetbalwedstrijden waardoor hooligans bijtijds ontdekt worden. Daarnaast zijn camera’s een onmisbaar onderdeel geworden in hedendaagse beveiligingssystemen. In combinatie met een internetaansluiting zijn bij inbraak vaak direct al vanaf afstand de beelden te bekijken.

Ter illustratie: levering, plaatsing en testen van een camerasysteem inclusief 24-uurs harde schijf recorder, 4 dag- en nachtcamera’s kost tussen de € 2.200,- en € 3.500,- (afhankelijk van plaatsing camera’s en afstanden bekabeling).

Elektronisch alarm

Niet alleen bij bedrijven, maar ook bij particulieren is de installatie van een alarm allang niet uitzonderlijk meer. Door de combinatie met draadloze brandalarmen is het mogelijk een totaal omvattend beveiligings- en brandbeveiligingssysteem te realiseren, in combinatie met aansluiting op een alarmcentrale. Kosten variëren tussen de € 1.250,- en € 3.500,- exclusief het jaarabonnement op een alarmcentrale van zo’n € 275,- excl. btw.

Wilt u EXACT weten wat een nieuw alarmsysteem u zou kosten?

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken

• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders

• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht

• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 

• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !

• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?