Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost een metselaar ?

Informatie over werkzaamheden en kosten van metselaars en metselwerk

Wat kost een metselaar ?

Muren, serres, aanbouwen, herstelwerken etc.

Professioneel, snel werkend en scherpe tarieven

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een metselaar?

Benieuwd naar de kosten van een metselaar, bijvoorbeeld omdat u in de tuin graag een nieuw muurtje neer wilt laten zetten? Of bent u wellicht van plan om een gevel opnieuw te laten metselen, omdat er sprake is van een lelijke scheur in het werk? Met de tijd ontstaat er hier en daar wel eens schade, waardoor het op een bepaald moment verstandig is om bijvoorbeeld een nieuw muurtje te laten metselen. Het is mogelijk om online video’s en beschrijvingen op te zoeken om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar houd er rekening mee dat het metselen van een muur niet zo gemakkelijk is als het er soms uit ziet. Ook het uurtarief van een metselaar laat zien dat het niet gemakkelijk is, aangezien de metselaar met € 30,- à € 50,- per uur meer verdient dan bijvoorbeeld een timmerman.

Scheidingsmuur metselen

Wilt u toch graag zelf aan de slag met het metselen, bijvoorbeeld omdat u daar geen budget voor beschikbaar heeft? Zorg er dan voor dat u aan de slag gaat met een eenvoudige scheidingsmuur, bijvoorbeeld in uw tuin. Er kan dan niet direct veel mis gaan, behalve dat het resultaat uiteindelijk wellicht niet helemaal naar wens is. Indien u nog weinig tot geen ervaring heeft met het metselen zal u merken dat ook hier al veel tijd in gaat zitten. Een metselaar kan u voor een paar tientjes per uur van dienst zijn en gaat daarbij duidelijk een heel stuk sneller aan de slag. Wat dat betreft is het niet onverstandig om eerst een offerte aan te vragen.

Stevige muur laten metselen

Vooral op het moment dat u van plan bent om een stevige muur van een schuur te laten metselen of u een andere muur wilt laten vervangen is het verstandig om hier niet zelf mee aan de slag te gaan. Kijk in dat geval goed naar de kosten van een metselaar en zorg er op die manier voor dat het werk op de juiste manier voor u wordt uitgevoerd. De metselaar is geen bouwkundige, maar kan u wel meer vertellen over de eisen waar het muurtje aan dient te voldoen.

N

Geld besparen op metselkosten ?

Bespaar fors geld op uw verbouwingen via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.
Bakstenen vervangen als onderdeel van renovatie

Professionele materialen

Uiteraard maakt de metselaar tijdens het werk gebruik van professionele materialen, die deels de kosten per uur verklaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een metsel troffel om de specie te spreiden, maar ook aan de voegspijker die het mogelijk maakt om de specie tussen de voegen op de juiste manier aan te brengen. Ook maakt de metselaar gebruik van een kaphamer, die het mogelijk maakt om stukken van het steen af te slaan. Dit zorgt voor de juiste vorm van de stenen, die goed passen bij het muurtje dat u wilt laten metselen.

Gereedschap van de metselaar

De metselaar maakt daarnaast gebruik van een aantal stukken gereedschap, die op een heel degelijke manier in elkaar zitten. Voorbeelden hiervan zijn de voegbeitel, de dagge en de metseldraad. Dit zijn voor een metselaar belangrijke gereedschappen, die hij aan dient te schaffen voordat hij bij u aan de slag kan. Uiteraard dient u hier uiteindelijk voor te betalen, waardoor deze gereedschappen onderdeel uitmaken van de kosten voor een metselaar. De paar tientjes per uur zorgen er op die manier voor dat er een strak geheel ontstaat, waar u vervolgens een groot aantal jaren plezier van heeft.

Muurtje metselen

Op het moment dat de metselaar voor u aan de slag gaat met het muurtje is het allereerst van belang om deze op de juiste manier uit te zetten of uit te lijnen. Het dient duidelijk te zijn waar het muurtje moet komen en de metselaar zorgt ervoor dat het muurtje er uiteindelijk recht komt te staan. Vervolgens is het van belang om de bakstenen met specie op elkaar te plaatsen. Uiteindelijk zal de metselaar het geheel voegen en heeft u er een mooi nieuw muurtje bij. Dit maakt het metselen van het muurtje netjes af, zodat u daar de komende jaren geen omkijken meer naar heeft.

Oude muur slopen

Wilt u een muurtje opnieuw laten plaatsen? Houd er dan ook rekening mee dat u eerst het oude muurtje weg dient te laten halen, of u daar zelf mee aan de slag dient te gaan. Indien u dit door de metselaar laat doen hoeft dit overigens niet per definitie hetzelfde per uur te kosten. De kans is groot dat u een gereduceerd uurtarief betaalt, van bijvoorbeeld € 25,- per uur. Dit heeft te maken met de aard van het werk, aangezien dat natuurlijk gemakkelijker is dan het daadwerkelijk metselen van het muurtje.

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Hoe worden de kosten overzichten samengesteld ?

Hieronder kunt u zien hoe wij stapsgewijs de uiteindelijke informatie samenstellen.

Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?