Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost drukwerk ?

Richtprijzen en informatie over drukwerk.

Wat kost drukwerk ?

Folders, brochures etc. inclusief ontwerp en elke hoeveelheid.

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost drukwerk ?

Bent u op zoek naar drukwerk van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld omdat u een folder uit wilt brengen? Houd er rekening mee dat de kosten van het drukken per aanbieder verschillen en dat u de meest scherpe prijs betaalt op het moment dat u zoveel mogelijk van het werk online doet. Lever uw documenten digitaal aan, zodat de drukker daar direct mee aan de slag kan gaan. Het is altijd verstandig om eerst om een proefafdruk te vragen, op het moment dat u gebruik wenst te maken van een drukker waar u nog geen ervaring mee heeft. Zorg er in ieder geval voor dat u ruim op tijd bent met het aanleveren van de bestanden, zodat u voldoende de tijd heeft om de eerste druk te beoordelen en vervolgens een ‘go’ af te geven voor de rest van de order.

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes behoren tot het drukwerk waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. U heeft de keuze uit een aantal verschillende soorten papier, al is het ansichtpapier van 300gr een gebruikelijke keuze. U kunt er een speciale lak op aan laten brengen voor een mooie glans, of de kaartjes zowel voor als achter in kleur laten bedrukken. Uiteraard lopen de kosten op wanneer u de kaartjes in kleur laat drukken, zeker aan de beide kanten. Voor 100 visitekaartjes van goede kwaliteit betaalt u tussen de € 50,- en € 100,- afhankelijk van de papiersoort en afwerking die u kiest.

Folders drukken

Heeft u een nieuw product gelanceerd, of wilt u uw diensten onder de aandacht brengen door een folder te laten drukken? Ook hier heeft u de keuze uit een aantal verschillende soorten papier. Doorgaans is het papier met 150 gram wat lichter dan dat van visitekaartjes, waardoor het bovendien gemakkelijker te vouwen is. Indien u zowel de voor- als de achterkant in kleur wilt laten bedrukken en u een formaat kiest van A5 betaalt u voor 100 afdrukken ongeveer € 40,- à € 75,-. De folders zijn daarmee iets goedkoper dan de visitekaartjes, omdat het papier een stuk minder duur is.

Brochures drukken

Op het moment dat u een brochure gaat drukken, betaalt u uiteraard wat meer. De kosten voor het drukwerk lopen dan verder op, vanwege het grotere aantal pagina’s waar u gebruik van wenst te maken. Indien u bijvoorbeeld opnieuw kiest voor papier van 150 gram dient u er rekening mee te houden dat u ongeveer € 75,- à € 125,- betaalt. U krijgt dan weer 100 exemplaren, met ieder 8 pagina’s. Uiteraard wordt de brochure ook volledig in kleur voor u gedrukt, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw klanten op een aantrekkelijke manier aan te spreken.

Drukwerk schaalvoordelen

De kosten van drukwerk nemen per stuk behoorlijk af op het moment dat u grotere aantal af wenst te nemen. U kunt tot wel 50% korting op de stukprijs ontvangen, door een groot aantal af te nemen. Het is daarom verstandig om het drukwerk dat u uit wilt laten voeren zoveel mogelijk te verzamelen en dit in één keer te bestellen. Zorg er uiteraard wel voor dat de drukker het werk naar wens op zal leveren. Houd bovendien rekening met eventuele veranderingen in de inhoud van het drukwerk die u aan wilt brengen, zodat u niet met een voorraad komt te zitten die later onbruikbaar blijkt.

N

Geld besparen op drukwerkkosten?

Bespaar fors geld op uw drukwerk via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

HELAAS KUNNEN ER MOMENTEEL GEEN OFFERTES VOOR DRUKWERK WORDEN AANGEVRAAGD.

Wat kost drukwerk

Groot drukwerk

Wilt u groot drukwerk uit laten voeren, bijvoorbeeld om een vlag van uw bedrijf op te kunnen hangen of een spandoek te kunnen presenteren? Hiervoor maken de bedrijven gebruik van de grote printers, waardoor speciale tarieven gelden. U kunt een offerte opvragen bij de drukker, ook wanneer u van plan bent om een groot aantal verslagen te laten drukken en die bijvoorbeeld mooi in te binden. De mogelijkheden op het gebied van drukwerk zijn eindeloos, waarbij altijd geldt dat de prijs per stuk afneemt op het moment dat u de kosten over een groter aantal kunt verdelen.

Online drukwerk bestellen

Het is verstandig om uw drukwerk zoveel mogelijk online te bestellen. In dat geval kunt u de order namelijk online plaatsen en ook via het internet de bestanden aanleveren. De drukker gaat er mee aan de slag en laat het u weten wanneer het werk klaar is. Alleen op dat moment dient de drukker het werk bij u af te leveren, waardoor het slechts 1 x nodig is om een bezoek aan uw bedrijf te brengen. U merkt dit aan de kosten van het drukwerk, waardoor u kunt besparen door zoveel mogelijk online op zoek te gaan naar een goede drukker.

Ontwerp inkleuren

Wat kost drukwerk ?

Folders, brochures etc. inclusief ontwerp en elke hoeveelheid.

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken

• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders

• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht

• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 

• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !

• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?