Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost een frisdrankautomaat ?

Informatie over frisdrankautomaten en de kosten daarvan.

 

Wat kost een frisdrankautomaat ?

Alle soorten frisdranken

Compleet eigen programmering te bepalen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen (koop/huur/lease)

Wat kost een frisdrankautomaat ?

Wilt u gebruik maken van frisdrankautomaten en bent u benieuwd naar de kosten? Houd er rekening mee dat onder andere de locatie van belang is, maar dat ook de betalingsmogelijkheden die u wenst invloed hebben op de kosten hiervan. Denk verder aan de capaciteit van de automaat en de inhoud hiervan. Een aantal van de elementen kunt u zelf bepalen, waardoor u al vanaf een paar euro per dag gebruik kunt maken van deze apparaten. Uw medewerkers hebben dan toegang tot frisdrank, of u heeft de mogelijkheid om bezoekers de kans te bieden een blikje of flesje te kopen. In de meeste gevallen sluit u een servicecontract af, dat ervoor zorgt dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud en het bijvullen van de machine die u heeft staan.

Locatie van de frisdrankautomaat

De kosten van een frisdrankautomaat hangen onder andere sterk af van de locatie waarop u hier gebruik van wenst te maken. U kunt zich voorstellen dat de eisen met betrekking tot een machine in een zorginstelling anders zijn dan wanneer u hier binnen een stationshal of wellicht een kantooromgeving gebruik van wenst te maken. De leverancier van de frisdrankautomaat houdt rekening met de omgeving en zorgt er op die manier voor dat u optimaal gebruik kunt maken van de automaat. Des te meer eisen er gelden voor de plaatsing van de automaat, des te hoger ook de kosten op zullen lopen.

Betalingsmogelijkheden

Houd daarnaast rekening met de betalingsmogelijkheden die u aan wenst te bieden. Is het de bedoeling dat uw bezoekers of wellicht uw medewerkers gaan betalen voor de frisdrank waar ze gebruik van dienen te maken? U kunt hen laten betalen per cash geld, maar het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van een pasjessysteem. Afhankelijk van uw wensen zullen de kosten voor de frisdrankautomaten wellicht oplopen. Gaat het om een machine die u binnen een kantooromgeving wilt gebruiken en is het niet nodig om voor de frisdrank te betalen? Dan zullen de kosten lager uitvallen en kunt u hier op een meer voordelige manier gebruik van maken.

Inhoud van de automaten

De inhoud van de frisdrankautomaten kunt u over het algemeen zelf bepalen. U kunt besluiten om er enkele bekende merken frisdrank in te leggen, maar u kunt er daarnaast ook voor kiezen om daarnaast bijvoorbeeld snacks, dagvers of zelfs zuivel en kantoorbenodigdheden aan te bieden. Indien u daar ook een bedrag voor rekent heeft u de mogelijkheid om de kosten voor de frisdrankautomaten eenvoudig terug te verdienen. U hoeft iedere dag maar een paar exemplaren te verkopen om er eenvoudig voor te zorgen dat u per saldo geld kunt verdienen aan de automaat die u heeft staan.

N

Geld besparen op frisdrankautomaten ?

Bespaar fors geld op een nieuwe frisdrankautomaat via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

HELAAS KUNNEN MOMENTEEL GEEN OFFERTES VOOR FRISDRANKENAUTOMATEN WORDEN AANGEVRAAGD

Capaciteit van de frisdrankautomaten

Ook de capaciteit van de frisdrankautomaten is van groot belang, aangezien een kleine automaat u uiteraard minder zal kosten dan een groot exemplaar waar uw medewerkers of bezoekers een groot aantal verschillende dranken uit kunnen halen. Of u de machine nu aanschaft of u hiervoor een contract afsluit, des te groter de machine, des te groter ook de kostenpost zal worden. Probeer vooraf na te gaan hoeveel capaciteit u nodig heeft en doe een specifieke aanvraag, zodat u zich niet laat verleiden tot een te grote machine.

Gratis frisdrank bevoorrading | Wat kost een frisdrankautomaat

Servicecontract

Houd er rekening mee dat er in de meeste gevallen sprake is van een servicecontract, waardoor u niet alleen betaalt voor het gebruik van de frisdrankautomaten. Daarnaast is er sprake van onderhoud, waar de leverancier u ook kosten voor in rekening zal brengen. Een medewerker van de leverancier zal regelmatig langskomen om de automaat bij te vullen, of deze te controleren op mogelijke defecten of andere problemen. Het grote voordeel van een dergelijk contract is dat u bij problemen kunt rekenen op een snelle service. Is uw frisdrankautomaat niet meer te maken? Dan kunt u zonder bijkomende kosten rekenen op een nieuw model dat u direct kunt laten plaatsen.

Enkele euro’s per dag

Afhankelijk van uw wensen kost een frisdrankautomaat zo’n € 3,- à € 5,- per dag. Dit bedrag staat voor het gebruik van de machine, op basis van een contract. Dat betekent dat u jaarlijks ongeveer € 1.500,- betaalt, om gebruik te kunnen maken van de automaat. Zoals aangegeven kunt u de kosten echter gemakkelijk terugverdienen, bijvoorbeeld wanneer u bezoekers een euro per drankje laat betalen. Probeer de aanschaf of het gebruik van de frisdrankautomaat als een investering te zien, ook wanneer u de drankjes gratis aan uw medewerkers aanbiedt. Het is dan een relatief voordelige investering, die u behoorlijk snel terug kunt verdienen.

Wat kost een frisdrankautomaat ?

Alle soorten frisdranken

Compleet eigen programmering te bepalen

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen (koop/huur/lease)

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

 

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken

• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders

• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht

• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 

• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !

• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Drankautomaten

Hieronder vindt u diverse onderwerpen met betrekking tot frisdrankautomaten, koffie-automaten en waterkoelers. Door te klikken op de foto of de titel wordt u doorgezet naar de informatiepagina.

Hoe worden de kosten overzichten samengesteld ?

Hieronder kunt u zien hoe wij stapsgewijs de uiteindelijke informatie samenstellen.

 

Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?