Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost bedrijfssoftware ?

Informatie en richtprijzen ERP, CRM en HRM software. Tevens informatie boekhoudsoftware

 

Wat kost bedrijfsmatige software ?

Zoals CRM software

Zowel standaard als maatwerk

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost bedrijfssoftware?

De kosten van bedrijfssoftware kunnen flink oplopen, afhankelijk van de programmatuur waar u gebruik van wenst te maken. Met name binnen de techniek worden er over het algemeen dure programma’s gebruikt, al is ook de software op het gebied van onderzoek behoorlijk prijzig. Bedrijven dienen licenties te kopen voor de software en betalen daar een vast bedrag, of een bedrag per werknemer voor. Waar dient u rekening mee te houden op het moment dat u software aan gaat schaffen en wat zijn de bedragen per werknemer die u daarvoor betaalt? Wij zetten het op een rij, zodat u met algemene of specifieke software aan de slag kunt en u zich een beeld kunt vormen van de kosten die de bedrijfssoftware met zich mee zal brengen.

 

Wat kost bedrijfssoftware

ERP software

Heeft u een middelgrote tot grote onderneming en wilt u bijvoorbeeld de voorraden in uw warenhuizen bijhouden, terwijl u realtime inzicht heeft in de financiën en u bovendien weet welke problemen er spelen op het gebied van operations? Kies dan voor ERP software, bijvoorbeeld van Oracle of SAP, twee van de meest bekende leveranciers. Zij hebben zich gespecialiseerd in Enterprise Resource Planning Software, waarmee u de mogelijkheid heeft om alle afdelingen van uw onderneming met elkaar in verbinding te brengen. Houd er rekening mee dat de kosten gemakkelijk enkele tienduizenden euro’s per maand bedragen, zeker wanneer u gebruik maakt van een volledig pakket met bijvoorbeeld een database en een data warehouse.

CRM software

U kunt de ERP software daarnaast uitbreiden met CRM software, om ook de relaties met uw klanten op een degelijke manier te managen. CRM staat voor Customer Relationsship Management en biedt u de mogelijkheid om zoveel mogelijk informatie over uw klanten en afnemers bij te houden. U kunt op die manier goed inspelen op hun wensen, of een eigen overzicht bijhouden van de klanten die voor u het meest lucratief of anderzijds interessant zijn. Ook deze software kost zomaar enkele tienduizenden euro’s, waardoor dat niet te vergelijken is met de Office pakketten die u als middelgrote onderneming kunt gebruiken.

N

Geld besparen op uw nieuwe software ?

Bespaar fors geld op uw software via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

HELAAS KUNNEN MOMENTEEL GEEN OFFERTES VOOR BEDRIJFSSOFTWARE WORDEN AANGEVRAAGD.

Office voor bedrijven

Office is een belangrijk softwarepakket voor ieder bedrijf, van klein tot groot. Of u er nu de administratie in doet, regelmatig documenten aanmaakt of wellicht een presentatie wilt geven, er is eigenlijk geen bedrijf dat zonder de office software kan. Het voordeel van deze programma’s is dat het tot de relatief goedkope bedrijfssoftware behoort, waardoor u er niet direct een grote investering in hoeft te doen.

Op het gebied van Office van Microsoft is de laatste jaren vooral Office 365 erg populair. Dit is een pakket dat u de mogelijkheid biedt om de software online te gebruiken, waar en wanneer u dat maar wilt. U betaalt minimaal € 4,10 per gebruiker per maand. U kunt er met maximaal 25 gebruikers mee werken, waardoor het u maximaal € 102,50 per maand kost. Dit is het meest voordelige pakket, aangezien u al € 10,40 per gebruiker per maand betaalt op het moment dat u ook gebruik wenst te maken van een desktopversie van programma’s als Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Als groter bedrijf dient u zich te wenden tot Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen, met een maximaal aantal licenties van 300. In dat geval betaalt u € 12,30 per gebruiker per maand, waardoor u met 300 man € 3.690,- per maand (€ 44.280,- per jaar) betaalt en de kosten flink in de papieren kunnen lopen.

Goede boekhoudsoftware verdient zichzelf snel terug

Bedrijfssoftware binnen het MKB

Met name binnen het MKB kunt u daarnaast gebruik maken van aanvullende software, zoals AutoCAD binnen de bouw en verdere technische sector. Ook dergelijke software kost zomaar € 4.000,- per licentie, waardoor u daarvoor flinke investeringen dient te doen. Weeg de kosten van de software mee in de tarieven die u rekent voor de werkzaamheden die u verricht, zodat u de mogelijkheid heeft om de kosten voor de aanschaf ook daadwerkelijk terug te verdienen.

Het is verstandig om vooraf een goed plan te maken voordat u bedrijfssoftware aan gaat schaffen. Zoals u ziet kunnen de bedragen flink oplopen en het is dan ook niet vreemd dat de kosten voor ICT over het algemeen flink uit de hand lopen. ICT-projecten hebben een matige reputatie op het gebied van kostenmanagement, waardoor een goede begroting en kennis van uw wensen wonderen doet. Ga na wat u nodig heeft, vergelijk de kosten van bedrijfssoftware en doe op die manier een goede investering in ICT, die u vervolgens ook daadwerkelijk terug kunt gaan verdienen.

Wat kost bedrijfsmatige software ?

Zoals CRM software

Zowel standaard als maatwerk

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen

 

Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken

• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders

• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht

• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 

• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !

• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Hoe werkt het ?

Hieronder illustreren wij de werking van wat-kost-het.nl

 

Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?

© Wat-kost-het.nl – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer