Handige beknopte informatie en indicatieve kostenoverzichten | Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor allerlei projecten | Landelijke dekking

Welkom bij wat-kost-het.nl

Een informatieve website met meer dan 350 kostenoverzichten
Tevens kunt u hier vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wat kost een koerier ?

Kostenindicaties van koeriersdiensten, zowel regionaal, landelijk, Europees als wereldwijd.

Wat kost een koerier ?

Regionaal, landelijk, Europees en Wereldwijde dekking

Pakketvervoer webshops wordt steeds goedkoper

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een koerier?

Heeft u goederen te versturen, of wilt u iets op laten halen en heeft u daar zelf de mogelijkheid niet voor? Of het nu gaat om een klein pakketje of wellicht een grote doos die niet achterin de auto past, de koerier staat graag voor u klaar en kan de vracht ophalen. Houd er rekening mee dat de kosten van een koerier sterk afhangen van een aantal verschillende factoren. Wilt u bijvoorbeeld iets op laten halen of iets laten bezorgen, wat is dan het gewicht van de vracht en hoe snel dient de koerier voor u aan de slag te gaan? Is er alleen een transportwagen nodig, of komt er ook een aanhangwagen bij aan te pas?

Wat kost de vracht?

De meeste koeriers werken met een tarief op basis van de omvang van de vracht, of het gewicht hiervan. Wilt u bijvoorbeeld een pakket met een gewicht minder dan 50 kg laten bezorgen in Nederland? Dan is het goed mogelijk om minder dan € 10,- te betalen. Ook wanneer u wat op wilt laten halen geldt deze prijs. Zodra het gewicht tussen de 50 kg en 100 kg ligt is de kans groot dat u ongeveer € 10,- betaalt, of het bedrag zal net wat hoger uitvallen. Voor grotere gewichten geven de koeriers de prijzen over het algemeen niet zomaar prijs, aangezien het dan vaak gaat om specifieke ladingen, waarbij het verstandiger is om maatwerk aan te bieden. De genoemde prijzen zijn nog exclusief het transport, dat de koeriers vaak per kilometer in rekening brengen.

Het is daarnaast gebruikelijk dat de koeriers rekenen met een maat in kubieke meters. Wilt u bijvoorbeeld 1 kubieke meter vervoeren? Dan betaalt u over een afstand van 100 kilometer ongeveer € 75,-. Naargelang de afstand langer wordt lopen ook de tarieven op, waardoor het verstandig is om goed te kijken naar het gewicht of de omvang, wanneer u de goederen over een langere afstand wenst te verplaatsen.

Wat kost het transport?

Veel van de koeriers werken met een prijs per kilometer voor het transport, op basis van de wagen waar u gebruik van wenst te maken. Dient de koerier gebruik te maken van een transportwagen, dan is de kans groot dat u iets minder dan € 0,50 per kilometer betaalt. Probeer deze kosten vooraf te berekenen of in te schatten en tel dit op bij de kosten voor het vervoer van de vracht zelf. Vergelijk dit vervolgens met de andere koeriers, die een vaste prijs rekenen op basis van bijvoorbeeld de omvang van de lading die u wilt laten verplaatsen.

Op het moment dat de transportwagen niet groot genoeg is om de lading te vervoeren is het mogelijk om daarnaast gebruik te maken van een aanhangwagen. Uiteraard komen er dan kosten bij, al liggen de bijkomende kosten over het algemeen een stuk lager dan die voor de transportwagen zelf. Het is wat dat betreft verstandig om meerdere ladingen met elkaar te combineren. U kunt dan profiteren van de schaalvoordelen bij een koerier, waardoor u op een relatief voordelige manier veel materialen kunt laten vervoeren.

N

Geld besparen op koeriersdiensten ?

Bespaar fors geld op koeriersdiensten via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden: het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

HELAAS KUNNEN ER MOMENTEEL GEEN OFFERTES VOOR KOERIERSDIENSTEN WORDEN AANGEVRAAGD

Ophalen en bezorgen

Een koerier kan pakketjes ophalen en bezorgen waar u maar wenst, waardoor u wat dat betreft een groot aantal verschillende mogelijkheden heeft. Uiteraard is het ophalen of bezorgen in Nederland goedkoper dan wanneer u dit internationaal wilt laten doen. Wilt u bijvoorbeeld een pakket over laten komen uit Duitsland, of zelfs vanuit een land dat nog verder bij ons vandaan ligt? Houd er dan rekening mee dat u niet zomaar kunt rekenen met de Nederlandse tarieven, omdat er sprake is van een opslag. Ook hangt het tarief over het algemeen af van het feit hoeveel u wilt bezorgen, waardoor het verstandig is om de omvang van de vracht in een zo vroeg mogelijk stadium helder voor u te hebben.

Wat kost een koerier

Koerier met spoed of in de nacht

Heeft u de koerier met spoed nodig, bijvoorbeeld omdat uw goederen vandaag nog opgehaald of bezorgd dienen te worden? Houd er dan rekening mee dat dit in de meeste gevallen extra kosten met zich mee zal brengen. Het is niet ongebruikelijk dat u zomaar € 25,- extra betaalt, op het moment dat u de koerier vraagt om nog vandaag aan de slag te gaan met uw lading en deze af te leveren. Dit heeft te maken met het feit dat de koerier normaal gesproken een planning maakt, waarbij de diverse ritten op elkaar worden afgestemd. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een bepaalde lading naar het zuiden van Nederland te brengen, op het moment dat de koerier daar ook weer een lading op kan halen om die terug naar het midden of het noorden van het land te brengen. Op het moment dat u een aanvraag met spoed doet behoort dit vaak niet tot de mogelijkheden, waardoor de kosten voor de koerier hoger liggen.

Ook op het moment dat u de koerier in de nacht wenst te laten rijden is de kans groot dat er sprake is van een toeslag. Deze ligt met zo’n € 50,- nog wat hoger dan die voor een spoedbestelling. Dit heeft vooral te maken met het feit dat veel koeriers niet graag tijdens de nachtelijke uren werken.

Eenvoudig en snel vergelijken van kosten via wat-kost-het.nl

Wat kost een koerier ?

Regionaal, landelijk, Europees en Wereldwijde dekking

Pakketvervoer webshops wordt steeds goedkoper

Via wat-kost-het.nl kunt u aanbiedingen aanvragen

Geld besparen via wat-kost-het.nl

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.nl en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
Wat-kost-het.nl is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets ? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.nl.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.nl biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.nl !

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen !
• Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Hoe u via wat-kost-het.nl veel geld kunt besparen !

  • Via wat-kost-het.nl kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.nl kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag !
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten spouwmuurisolatiebedrijven direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaves (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Wat-kost-het.nl: hoe het werkt

Hieronder ziet u stapsgewijs hoe u kunt profiteren van wat-kost-het.nl
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins ?

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.nl

Op wat-kost-het.nl kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten ? Dan kan dat ook via wat-kost-het.nl en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaves welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen door offertes te vergelijken?